Yeni Malatyaspor Ankara Keçiörengücü maçına hazırlanıyor

Yeni Malatyaspor, Ankara Keçiörengücü maçının hazırlıklarını sürdürdü. Maç hazırlıklarına ilişkin bilgiler verilirken maçın ne zaman ve saat kaçta düzenleneceği merak edildi.

Yeni Malatyaspor Ankara Keçiörengücü maçına hazırlanıyor

6 Şubat 2023 depremleri sonrası 1,5 yıldır ligde yer almayan ve bu sezon da ilk hafta Pendikspor maçına çıkmayan Yeni Malatyaspor, ligin üçüncü haftasında Ankara Keçiörengücü ile karşılaşacak. Deplasmanda oynayacağı Pendikspor maçına çıkmayan ve hükmen 3-0 yenik duruma düşen Yeni Malatyaspor’un ligin ikinci haftasında oynayacağı Esenler Erokspor maçı da TFF tarafından ileri bir tarihe ertelendi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yeni Malatyaspor - Ankara Keçiörengücü maçına ilişkin taraftarlar merak ettikleri sorulara yanıt ararken Yeni Malatyaspor'un hazırlıklarını sürdürdüğü öğrenildi.

YENİ MALATYASPOR, ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ MAÇININ HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor, 25 Ağustos Pazar günü Ankara Keçiörengücü ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Yeni Malatyaspor, Nurettin Soykan Tesisleri'nde altyapı teknik sorumlusu Murat Uçkun yönetiminde antrenman gerçekleştirdi. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan idmanda futbolcular çalışmalarına devam ederken antrenman hazırlıklarının devam edeceği ifade edildi. Karşılaşmanın 25 Ağustos Pazar günü Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu’nda oynanacağı açıklandı. Ankara Keçiörengücü de Yeni Malatyaspor maçı için hazırlıklarına devam ediyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER