Trendyol 1. Ligde 9. haftayı Ankara Keçiörengücü kapatacak

Milli maçlardan dolayı liglere verilen ara sona erdi. Trendyol 1. Ligde 9.hafta heyecanı bu akşam oynanacak Yeni Malatyaspor - MKE Ankaragücü maçı ile başlayacak. Hafta, Pazartesi akşamı itibariyle sona erecek.

Trendyol 1. Ligde 9. haftayı Ankara Keçiörengücü kapatacak

Ara boyunca hazırlıklarını devam ettiren takımlar sürenin tamamlanması ile gözlerini oynayacakları maçlara çevirdi. Heyecanlı ve keyifli maçların olmasının beklendiği 1. Ligin 9. Haftasında Ankara Keçiörengücü maçını en son oynayacak iki takımdan birisi oldu.

Başkentin mor beyazlı temsilcisi haftanın son maçında Esenler Erokspor ile 21 Ekim Pazartesi günü karşı karşıya gelecek. Her iki takım içinde zirveden kopmamak adına önemli bir fırsat olan mücadele saat 20:00'da başlayacak.

LİGİN YENİ EKİBİ KARŞISINDA 3 PUAN HEDEFİ

Milli ara boyunca çalışmalarına devam eden Ankara Keçiörengücü ligdeki iyi görünümünü daha da yukarıya çekmek istiyor. Bu sezon sadece 1 kez yenilen ve geri kalan 8 maçta 12 puan toplayan Ankara Keçiörengücü ligde 7. sırada bulunuyor. Rakibi Esenler Erokspor ise kendisinin bir basamak altında, 8. sırada zirve takibini sürdürüyor.

Esenler Erokspor geçen sezon 2. Lig Beyaz Grubu 83 puanla şampiyon olarak tamamlamış ve 1. lige yükselmişti. İstanbul temsilcisi tarihinde ilk defa yükseldiği 1. ligde şu ana kadar 4 galibiyet ve 4 yenilgi aldı.

Ankara Keçiörengücü rakibi karşısında galip gelen taraf olma adına hazırlıklarını sürdürüyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER