Metin Uçar Ankara Keçiörengücü'nün en çok forma giyen ismi olmaya hazırlanıyor

Ankara Keçiörengücü'nün kalesini koruyan 33 yaşındaki file bekçisi Metin Uçar bu sezon çok özel bir an yaşamaya hazırlanıyor. Deneyimli eldiven 2018'de transfer olduğu Başkent ekibinde en çok forma giyen isim olmaya çok yaklaştı.

Metin Uçar Ankara Keçiörengücü'nün en çok forma giyen ismi olmaya hazırlanıyor

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ankara Keçiörengücü'nde yıllardır kalede birinci isim olan Metin Uçar 2018 yılında Niğde Anadolu'dan takıma transfer olmuştu. 2021 yılında Manisa FK'ya kiralanan ve devre arasında takıma geri gelen Uçar toplamda 186 defa kaleyi korudu.

Bu sezonda şu ana kadar oynanan 8 maçta kalede yer alan Metin Uçar 9 maçta daha forma giymesi halinde Ankara Keçiörengücü tarihine geçecek.

BİRİNCİ SIRADA YILDIRAY KOÇAL BULUNUYOR

Ankara Keçiörengücü'nün tarihinde en çok forma giyen isimleri arasında ilk sırada 194 maçta 121 gol atarak takımın efsaneleri arasına giren Yıldıray Koçal yer alıyor. Takımın şu anki kalecisi Metin Uçar'da 186 maçla Koçal'ın ardından 2. sırada bulunuyor.

Metin Uçar Ankara Keçiörengücü'nün en çok forma giyen ismi olmaya hazırlanıyor

Bir sakatlık ya da başka bir durum olmaması halinde Metin Uçar'ın Koçal'ı geçerek Ankara Keçiörengücünün en çok forma giyen ismi olması bekleniyor.

ESENLER EROKSPOR MESAİSİ SÜRÜYOR

Ligde bu sezon üst sıralar için iddiasını sürdüren Ankara Keçiörengücü milli aranın ardından oynayacağı Esenler Erokspor maçı hazırlıklarına devam ediyor. Her iki takım içinde üst sıralarda yer edinme açısından büyük anlam ifade eden mücadele 21 Ekim Pazartesi günü oynanacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER