Keçiörengücü'nden 2 transfer birden! Ahmet Kesim ve Selim Ilgaz kadroya katıldı

Transfer dönemine hızlı giren Ankara Keçiörengücü'nde Ahmet Yazar ve Selim Ilgaz ile sözleşme imzalandı.

Keçiörengücü'nden 2 transfer birden! Ahmet Kesim ve Selim Ilgaz kadroya katıldı

Ankara Keçiörengücü'nde transfer çalışmaları son gaz devam ediyor. Daha önce Alihan Kurbalas ve Ahmet Kesim'i kadrosuna katan eflatun - beyazlılar 2 yeni oyuncuyu daha kadrosuna kattı. Ankara ekibi Ahmet Yazar ve Selim Ilgaz'ı kadrosuna kattığını açıkladı.

Ankara Keçiörengücü transferleri sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu. Her iki oyuncuyla anlaşmaya varıldığını açıklayan Ankara Keçiörengücü, iki oyuncuyla da anlaşmaya varıldığını ve eflatun - beyazlı forma ile başarılar dilendi.

AHMET YAZAR, ANKARASPOR ALT YAPISINDA FUTBOL BAŞLADI 6 AY'DA ANKARAGÜCÜ FORMASI GİYDİ

Ankaraspor alt yapısında 2010 yılında futbol hayatına başlayan Ahmet Yazar Trendyol 1. Lig ekiplerinden Tuzlaspor ve Eyüpspor gibi kulüplerin formasını terletti. Ayrıca Ahmet Yazar 2016 -17 sezonunda bir başka Ankara ekibi MKE Ankaragücü'ne kiralık olarak transfer olmuştu. 6 ay MKE Ankaragücü'nde oynayan 28 yaşındaki sol kanat istenileni veremediği için Dardanelspor'a geri dönmüştü.

FRANSA'DA FUTBOL KARİYERİNE BAŞLAYAN SELİM'İN YOLU TÜRKİYE'YE UZUN SÜRE DÖNMEMEK ÜZERE DÜŞTÜ

2012 yılında Sochaux U19 takımında kariyerine başlayan Selim Ilgaz, Sochaux B takımına kadar yükseldi. Oradan Türkiye'nin yolunu tutan ve bir daha yurt dışına gitymeyen sağ kanat oyuncusu Kayseri Erciyesspor, Karamgümrük, Manisa FK gibi takımların formalarını giydi. Son olarak Iğdır FK'da top koşturan Selim artık Keçiörengücü için mücadele edecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER