Keçiörengücü'nde Ahmet Cingöz dönemi sona erdi

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ankara Keçiörengücü, teknik direktör Ahmet Cingöz ile yapılan karşılıklı görüşmeler neticesinde yolların ayrıldığını açıkladı.

Keçiörengücü'nde Ahmet Cingöz dönemi sona erdi

Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Ankara'nın eflatun-beyazlı takımı Ankara Keçiörengücü, teknik direktör Ahmet Cingöz ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, teşekkürler Ahmet Cingöz başlığı ile ayrılık duyuruldu.

Ankara Keçiörengücü, Teknik direktör Ahmet Cingöz ile karşılıklı yapılan görüşmeler neticesinde yolların ayrıldığını ifade etti. Eflatun - beyazlılar, Ahmet Cingöz ve ekibine, kulübe verdiği büyük katkılar ve hizmetler için teşekkür ederken bundan sonraki teknik direktörlük hayatında başarılar diledi.

2. AHMET CİNGÖZ DÖNEMİ BEKLENTİLERİN ALTINDA KALDI

Ankara Keçiörengücü'nde daha önce yardımcı antrenörlük, sportif direktörlük ve teknik direktörlük görevi yürüten Ahmet Cingöz 4 Aralık 2023'de Serhat Gülpınar'ın yerine getirildi. Cingöz, 2. döneminde Trendyol 1. Lig'de 7, Ziraat Türkiye Kupası'nda 2 olmak üzere 9 maça Ankara Keçiörengücü'nün başında çıktı. Ligdeki 7 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan 46 yaşındaki teknik adam 0.56 puan ortalaması yakaladı. Cingöz'ün takımı Ziraat Türkiye Kupası 4.Turu'nda Muşspor'u evinde 2-1'lik skorla elerken 5. turda Sivasspor'a deplasmanda 3-2 mağlup olarak kupaya veda etti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER