Keçiörengücü haftayı Adanaspor galibiyeti ile kapatmak istiyor

Ankara'nın mor beyazlı temsilcisi bu akşam Adana'da haftanın kapanış maçını oynayacak. Ankara Keçiörengücü alacağı 3 puan ile üst sıralara tırmanma fırsatını yakalayacak.

Keçiörengücü haftayı Adanaspor galibiyeti ile kapatmak istiyor

Ankara Keçiörengücü uzun bir aranın ardından yeniden lige devam edecek. Son maçını 31 Ağustos'da Boluspor ile oynayan Ankara Keçiörengücü milli aranın da araya girmesi ile bir süre maç yapamamıştı.

Bu dönemi kadrosuna yeni isimler eklemekle ve hazırlıklarına devam etmekle geçiren Ankara Keçiörengücü için bekleyiş sona erdi. Keçiören ekibi Trendyol 1. Lig 5. Hafta kapanış mücadelesinde bu aksam deplasmanda Adanaspor ile karşılaşacak.

LİGDE ZOR GÜNLER GEÇİREN İKİ TAKIMIN MÜCADELESİ

Ligin alt sıralarında yer alan her iki takımda kötü başladıkları ligde ibreyi tersine çevirmek istiyor. Geçtiğimiz günlerde Teknik Direktörü Sol Bamba'nın vefatı ile sarsılan Adanaspor evinde oynamanın avantajını kullanmak istiyor.

Ligde şu anda 16. sırada bulunan Ankara Keçiörengücü kazanması halinde puanların birbirine yakın olmasından dolayı 8. sıraya kadar yükselebilecek. Ligin ilk haftalarında bu önemli fırsatı kaçırmak ve yarıştan kopmak istemeyen Ankara Keçiörengücü mutlak 3 puan hedefi ile başkente geri dönmek istiyor.

Her iki takım içinde büyük anlam ifade eden bu maç saat 20:00'da başlayacak. Oynanacak mücadelenin ardından Trendyol 1.ligde gözler 6. hafta mücadelelerine çevrilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER