Keçiörengücü Boluspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Keçiörengücü bu hafta zorlu 3 puanı almak için evinde Boluspor'u konuk edecek. Keçiörengücü Boluspor maç biletleri için fiyat açıklanırken maçı evinden izlemek isteyenler canlı yayını araştırmaya başladı.

Keçiörengücü Boluspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Keçiörengücü, Boluspor maçının hazırlıklarına tüm hızı ile devam ederken tüm taraftarlarını da maça davet etti. Maçı stadyumdan izleyemeyecek olan kişiler ise maçın ahngi kanalda yayımlanacağını araştırmaya başlamıştı. Beklenen detaylar açıklandı...

KEÇİÖRENGÜCÜ - BOLUSPOR MAÇ BİLETİ FİYATLARI NE KADAR, KADIN VE ÇOCUKLARA ÜCRETSİZ Mİ?

Başkent temsilcisi sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda 31 Ağustos'ta oynanacak mücadelenin biletlerinin satışa çıktığını açıkladı.

Kulüp yaptığı bilgilendirmeye ek olarak kadın ve çocuklar için özel bir jest hazırladı. Stadyumdaki tüm kategorilerin biletlerinin 50, Misafir tribününün ise 65 TL olduğunu duyururan Ankara Keçiörengücü passoligi olan kadın ve çocuklara maçı ücretsiz yaptı.

KEÇİÖRENGÜCÜ - BOLUSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Keçiörengücü evinde Boluspor'u yarın yani 31 Temmuz 2024 Cumartesi günü konuk edecek. 2 takım arasındaki mücadelenin başlangıç düdüğü 17:00'de çalacak. Bir sonraki maç ise milil maç arası nedeniyle verilecek aradan dolayı 16 Eylül 2024 tarihinde Adanaspor deplasmanında oynanacak. Adanaspor deplasmanında takımımız puan ya da puanlar peşinde koşmaya devam edecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER