Esenler Erokspor - Ankara Keçiörengücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi?

Trendyol 1. Lig 9. hafta maçları ile başladı. Cuma günü Yeni Malatyaspor - Ankaragücü maçı ile başlayan maçlar Pazartesi aksamı sona erecek.

Esenler Erokspor - Ankara Keçiörengücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi?

Bu sezon şu ana kadar performansı ile Başkent takımları arasında dikkat çeken Ankara Keçiörengücü üst sıralardan kopmamak adına Esenler Erokspor ile karşı karşıya gelecek. İstanbul deplasmanına gidecek mor beyazlılar rakibini saf dışı bırakarak 3 puanı cebine koyarak Ankara'ya dönmek istiyor.

MÜCADELE ŞİFRESİZ İZLENEBİLECEK

8 maçın 3'ünü yenip 4'ünde berabere kalan ve sadece 1 kez yenilen Teknik Direktör Ersan Parlatan'ın öğrencileri bu haftanın son maçını oynayacak. Esenler Erokspor ile Ankara Keçiörengücü arasında oynanacak mücadele Pazartesi akşamı saat 20:00'da başlayacak.

Mücadele TRT Spor ve BeINSports 2 ekranlarından yayınlanacak. Futbolsever mücadeleyi TRT Spor ekranlarından şifresiz olarak takip edebilecek.

ESENLER EROKSPOR ÜST SIRALARI İSTİYOR

Esenler Erokspor bu sezon yükseldiği 1. ligde 8. hafta sonunda yükselenler arasında en başarılı oldu. 1. Lige yükselen 3 takım olan Esenler Erokspor, Amed ve Iğdır FK 19 Ekim maçları öncesinde ligde sırasıytla 10-11 ve 12. sırada yer aldılar.

Kazananın üst sıralara yükselme konusunda büyük avantaj elde edeceği mücadele ile birlikte 9. hafta mücadeleleri tamamlanacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER