Ankara Keçörengücü kritik Erzurumspor deplasmanında

Trendyol 1. Lig’de Ankara Keçiörengücü 10. hafta karşılaşmasında deplasmanda Erzurumspor ile karşı karşıya geliyor.

Ankara Keçörengücü kritik Erzurumspor deplasmanında

Trendyol 1. Lig’de 10. hafta karşılaşmaları bugün oynanmaya devam edilecek. Maç programına göre Başkent temsilcisi Ankara Keçiörengücü deplasmanda Erzurumspor ile karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmanın ligin üst sıraları için oldukça büyük anlamı bulunuyor. Şu ana kadar oynanan karşılaşmalar ile oluşan puan tablosuna göre Ankara Keçiörengücü’nün bu karşılaşmada galip gelmesi durumunda ligin üst sıralarında bazı değişiklikler meydana gelecek.

PUAN SIRALAMASINDA 3. SIRAYA YÜKSELME ŞANSI

Ankara Keçiörengücü bugün oynanacak olan Erzurumspor karşılaşmasında galip gelmesi durumunda puanını 17’ye yükseltecek. Bu şekilde Ankara Keçiörengücü’nün lig sıralamasındaki yeri diğer maçların sonuçlarına da bağlı olarak değişecek. Ligde 3. sıraya yerleşme ihtimali olan Ankara Keçiörengücü bu fırsatı değerlendirir ise ligin alt tarafı ile de arayı açmış olacak.

Karşılaşmanın Erzurumspor açısından da önemi büyük olacak. Karşılaşmada kazanan taraf Erzurumspor olursa ev sahibi takım lig lideri olacak. Bu açıdan her iki takım için de çok zorlu geçmesi beklenen karşılaşmada kıran kırana bir mücadele olması bekleniyor.

MAÇ SAAT 16:00’DA

Erzurumspor – Ankara Keçiörengücü karşılaşması saat 16:00’da başlayacak. Erzurum Kazım Karabekir Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşmayı Ayberk Demirbaş yönetecek. Ankara Keçiörengücü’nün bu zorlu karşılaşmasının sonucu Ankaralı futbolseverler tarafından merakla bekleniyor.

Ankara Keçiörengücü bir önceki hafta deplasmanda Esenler Erokspor ile karşılaşmış ve bu maçtan 2-2 beraberlik ile ayrılmıştı. Alınacak olan bir galibiyet ile Başkent ekibi yeni bir galibiyet serisinin ilk adımını da atmış olabilecek.

SONRAKİ HABER