Ankara Keçiörengücü'nün genç futbolcusuna milli davet

Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Ankara ekiplerinden Ankara Keçiörengücü’nde genç oyuncu Uğur Kaan Yıldız’a milli davet geldiği açıklandı.

Ankara Keçiörengücü'nün genç futbolcusuna milli davet

Trendyol 1. Lig’e milli maçlardan dolayı milli ara verildi. Milli arada gündem milli maçlar olurken takımlar ekstradan bir hazırlanma imkanı bulacaklar. Bu süreçte milli takıma davet edilen az sayıda oyuncu da milli forma için ter dökecekler. Ankara Keçiörengücü’nün de genç futbolcusu Uğur Kaan Yıldız milli takımdan davet aldı.

UĞUR KAAN YILDIZ MİLLİ TAKIMA GİDİYOR

Ankara Keçiörengücü bu konuda kısa bir açıklama yaparak, “ Oyuncumuz Uğur Kaan Yıldız, Ümit Milli Takımın 2025 UEFA Avrupa U21 Şampiyonası grup eleme maçlarının aday kadrosuna davet edildi. Ümit Milli Takımımız, 11 Ekim İstanbul'da Letonya ve 15 Ekim Stavanger'de Norveç ile karşılaşacak. Oyuncumuza ve Ümit Milli Takımına başarılar.” duyurusu yaptı.

Uğur Kaan Yıldız sağ bek mevkisinde forma girerken bu sezon takımı ile 6 maça çıktı. 540 dakika forma giyen 22 yaşındaki futbolcu bu maçlarda 1 asist başarısı gösterdi. Sezon başında Göztepe’den kiralık olarak Ankara Keçiörengücü’ne katılan Uğur Kaan Yıldız lige verilen milli arada milli takım ile iki önemli karşılaşmada yer alacak. Kendisine görev verilmesi halinde Letonya ve Norveç karşılaşmalarında sahada olacak olan genç futbolcu bu karşılaşmaların ardından Ankara’ya dönerek takıma yeniden katılacak.

Ankara Keçiörengücü bu sezon ligde ortalamanın üstünde bir performans ortaya koyuyor. Genç oyuncu Uğur Kaan Yıldız’ın milli davet alması bu performansın tesadüf olmadığını göstermesi açısından önemseniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER