Ankara Keçiörengücü'nün genç futbolcusu Norveç-Türkiye maçında milli formayı giydi!

Ankara Keçiörengücü’nün genç futbolcusu Uğur Kaan Yıldız, Ümit Milli Takım’ın Norveç karşılaşmasında forma giydi.

Ankara Keçiörengücü'nün genç futbolcusu Norveç-Türkiye maçında milli formayı giydi!

Ankara Keçiörengücü futbolcularından Uğur Kaan Yıldız lige verilen milli arada takımından uzak kaldı. Ümit Milli Takım’a davet edilen genç futbolcu milli takımda bulunduğu için takımının çalışmalarına katılamadı. Uğur Kaan Yıldız’ın milli takımda gösterdiği performans ise merak konusu oldu. Uğur Kaan Yıldız geçtiğimiz Cuma günü oynanan Letonya karşılaşmasında ilk 11’de sahaya çıkmıştı.

İLK 11'DE DEĞERLENDİRİLMEDİ

Ümit Milli Takım, 2025 UEFA Avrupa U21 Şampiyonası Elemeleri A Grubu’nda son maçına Norveç’te çıktı. Norveç ile karşılaşan Ümit Milli Takım’da Ankara Keçiörengücü’nün genç futbolcusu Uğur Kaan Yıldız ilk 11’de görevlendirilmedi. Teknik Direktör Gökhan Gönül’ün sahaya çıkardığı kadro varlık gösteremezken ilk yarı Norveç’in 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İKİNCİ YARININ BAŞINDA OYUNA GİRDİ

Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Gökhan Gönül ikinci yarıya oyuncu değişiklikleri ile başladı. Ankara Keçiörengücü’nden Uğur Kaan Yıldız da karşılaşmanın ikinci yarısının başında oyuna girdi. 45 dakika sahada kalan Uğur Kaan Yıldız maç boyunca kötü bir oyun sergileyen Ümit Milli Takım’da kendisini pek fazla gösteremedi. Karşılaşma Norveç’in 5-1 üstünlüğü ile sona ererken Ümit Milli Takım turnuvanın son maçında ağır bir yenilgi aldı.

ANKARA'YA DÖNÜYOR

Milli arada Ümit Milli Takım’da mesai harcayan Uğur Kaan Yıldız Ankara’ya dönerek Ankara Keçiörengücü’nün Esenler Erokspor hazırlıklarına katılacak. Pazartesi akşamı oynanacak olan karşılaşmaya hazırlanan Ankara Keçiörengücü’nde Uğur Kaan Yıldız milli maçları bir kenara bırakarak tüm odağını takımına verecek. Uğur Kaan Yıldız bu sezon Ankara Keçiörengücü’nde göz dolduran bir performans ortaya koyuyor.

SONRAKİ HABER