Ankara Keçiörengücü'nün galibiyet hasreti sürüyor

Ankara takımları heyecanla beklenen yeni sezonda istenilen başlangıcı yapamadı. Trendyol 1. Ligde yer alan 3 Başkent ekibinden Ankara Keçiörengücü son maçtaki yenilgisi ile bir kez daha 3 puana ulaşamadı.

Ankara Keçiörengücü'nün galibiyet hasreti sürüyor

Başkentin profesyonel liglerdeki en üst seviyede bulunan ilçe takımı Ankara Keçiörengücü TFF 1. Lige yükselerek büyük bir çıkış elde etmişti. 2019 yılında 1. Lige yükselen Keçiören temsilcisi kalıcı hale geldiği ligden artık bir üst seviyeye çıkmanın hesaplarını yapıyor.

Geçen sezon iyi bir performanstan uzak olan Ankara Keçiörengücü ligi 13. sırada tamamlamıştı. Düşme ihtimali yüksek olmasına rağmen son haftalarda ligde kalan Ankara ekibi bu sezona da istediği bir şekilde başlayamadı.

İLK MAÇLAR HÜSRANLA SONUÇLANDI

Ligin ilk maçında deplasmanda Sakaryaspor ile 1-1 berabere kalan Ankara Keçiörengücü bu haftada evinde Bandırmaspor'a 90+6 da gelen golle 2-1 yenilmişti. 2 haftada sadece bir puan alabilen Ankara temsilcisi henüz galibiyet ile tanışamadı.

TFF 1. Ligde son galibiyetini 28 Nisan 2024 tarihinde Ümraniyespor karşısında alan Ankara Keçiörengücü o zamandan bugüne kadar oynadığı maçlarda kazanamadı. Son maçında da yüzü gülmeyen mor beyazlıların yaklaşıl 4 aydır 3 puana hasret kaldı.

GÖZLER YENİ MALATYASPOR MAÇINDA

Teknik Direktör Ersan Parlatan'ın öğrencileri ligde bir sonraki maçında Yeni Malatyaspor ile oynayacak. Yaşadığı durumlardan dolayı ligde ilk maçına çıkmayan Yeni Malatyaspor'un ikinci maçı ise ertelenmişti. Ankara Keçiörengücü rakibinin bu maça çıkması halinde ilk 3 puanını almak için mücadele edecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER