Ankara Keçiörengücü'nün en değerli futbolcusu: Uğur Kaan Yıldız

Bu sezon şu ana kadar gösterdiği performans ile Ankara takımları içinde ilk sırada yer alan Ankara Keçiörengücü mütevazi kadrosu ile dikkat çekiyor. Toplam değeri 6.8 Milyon Euro olan takımda Uğur Kaan bu rakamın önemli bir kısmını tek başına oluşturuyor.

Ankara Keçiörengücü'nün en değerli futbolcusu: Uğur Kaan Yıldız

Trendyol 1. Ligde haftalar ilerledikçe takımların değerlerinde oynamalar yaşanıyor. Bazı takımlar aldıkları olumlu sonuçlara paralel olarak değerlerini artırırken bazı takımlarda da değer düşmeleri yaşanıyor.

Her ne kadar maçın sonuçları sahada belirlense de takımlar değerleri ve değerli futbolcuları ile dikkat çekiyor. 1. Ligde Ankara takımları arasında kadro değeri ile sonuncu sırada olan Ankara Keçiörengücü ise bu takımlar arasında performansı en iyi olan ekip olarak göze çarpıyor.

Ankara Keçiörengücü'nün en değerli futbolcusu: Uğur Kaan Yıldız

Ankara Keçiörengücü'nün en değerli futbolcusu: Uğur Kaan Yıldız - Resim : 2

TAKIMDA AÇIK ARA BİRİNCİ

6.8 Milyon Euro değere sahip Ankara Keçiörengücü'nün en değerli futbolcusu ise bu sezon Göztepe'den kiralanan Uğur Kaan Yıldız oldu. 22 yaşındaki Sağ Bek 1.3 Milyon Euro değeri ile kadroda açık ara birinciliği elde etti.

Yıldız'ın ardından listenin ikinci sırasında 600 bin Euro değerleri ile Steven Caulker ve Malaly Dembele yer alırken Yıldız'ın takımdaki değerde ne kadar önde olduğu gözler önüne serildi.

Uğur Kaan Yıldız bu sezon Ankara Keçiörengücü ile ligde 6 maça çıktı. Genç futbolcu bu maçlarda her hangi bir gol katkısı üretemezken 1 asist yaptı. Kiralık geldiği Ankara Keçiörengücü'nde nasıl bir performans göstereceği merak edilen futbolcu'nun Göztepe ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER