Ankara Keçiörengücü'nün 8 maçlık galibiyet hasreti sona erdi!

Ankara'nın önemli spor kulüplerinden Ankara Keçiörengücü haftalar süren galibiyet hasretine Adana'da son verdi. Başkent ekibi deplasmanda Adanaspor'u 2-1 mağlup etti

Ankara Keçiörengücü'nün 8 maçlık galibiyet hasreti sona erdi!

Ankara futbolunun önemli temsilcilerinden Ankara Keçiörengücü geçirdiği zor günlerin ardından bugün altın değerinde bir 3 puan kazandı.

Başkent temsilcisi 8 haftalık galibiyet serisini sona erdi ve moral buldu. Deplasmanda Adanaspor ile karşılaşan Ankara Keçiörengücü zorlu geçen mücadeleden 2-1'lik skor galip gelerek ayrıldı.

Ankara Keçiörengücü'nün 8 maçlık galibiyet hasreti sona erdi!

HAFTALAR SONRA GELEN MORAL

Mücadeleye hızlı başlayan Keçiören temsilcisi henüz 8. dakikada golü buldu. Adana temsilcisi 3 dakika içinde cevap vererek skoru 1-1 getirdi. Uzun bir süre eşitliğin bozulmadığı mücadelede maçın skorunu tayin eden taraf Ankara Keçiörengücü oldu. 75. dakikada atılan golle skoru 2-1 yapan Ankara ekibi haftalardır süren puan kayıplarının önüne geçti.

Ankara Keçiörengücü puanını 23'e yükselterek ligde 12. sırada yer aldı. Ev sahibi olmasına rağmen mücadelede üstünlük kuramayan ve sahadan yenik ayrılan Adanaspor ise kötü gidişatın önüne geçemedi. Adanaspor 20 puanda kalarak ligin 14. sırasına yerleşti ve düşme hattında yer almaya devam etti.

BİR SONRAKİ RAKİP BOLUSPOR

Aldığı galibiyet ile moral bulan Ankara Keçiörengücü bir sonraki maçını 2 Şubat'ta Boluspor ile evinde oynayacak. Kötü sonuçları engelleyemeyen ve bu maçtan da yenik ayrılan Adanaspor ise önümüzdeki hafta deplasmanda Kocaelispor ile karşılaşacak.

Ankara Keçiörengücü'nün uzun zaman sonra almış olduğu 3 puan taraftarları ve kulüp yönetimi tarafından da büyük bir mutluluk ile karşılandı.

SONRAKİ HABER