Ankara Keçiörengücü'nün 4 maçtır bileği bükülmüyor!

Uzun yıllardır Başkenti 1. Ligde temsil eden Ankara Keçiörengücü bu sezon ligde sadece bir mağlubiyet aldı. 3 kez berabere kalan mor beyazlılar 2 galibiyetle beraber 9 puanla iddiasını sürdürdü.

Ankara Keçiörengücü'nün 4 maçtır bileği bükülmüyor!

Sezonun ilk haftalarında yaşadığı puan kayıplarına rağmen son 4 maçta 2 galibiyet 2 beraberlik alarak 8 puan toplayan Ankara Keçiörengücü yenilmezlik serisini sürdürüyor. Ligde en son 17 Ağustos'ta Bandırmaspor'a 2-1 yenilen mor beyazlılar o zamandan bu zamana mağlubiyet yüzü görmedi.

KEÇİÖREN EKİBİ PUANLAR TOPLAMAYI SÜRDÜRME PEŞİNDE

Ligde oynanan 6 maç sonunda averajla 9. sırada bulunan Ankara Keçiörengücü birbirine çok yakın olan puan durumu avantajını kullanarak üst sıralara daha da yükselmenin hesaplarını yapıyor. Son maçında evinde ligin güçlü ekiplerinden Iğdır FK'yı 2-0 yenerek iyi bir hava yakalayan Ankara Keçiörengücü bu performansını gelecek haftaya da taşımak istiyor.

GÖZLER ANKARA DERBİSİNDE

3 Ankara takımının yer aldığı Trendyol 1. Ligde sezonun ilk Başkent derbisi önümüzdeki hafta oynanacak. Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü 28 Eylül Cumartesi saat 19:00'da Eryaman Stadyumunda karşı karşıya gelecek. Son haftalarda üst üste galibiyetleri ile 4. sıraya çıkan Genççlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü'nün nasıl bir performans ortaya koyacağı taraftarlar tarafından merakla bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER