Ankara Keçiörengücü'nden sezonun ilk galibiyeti!

Bir önceki karşılaşmasında Bandırmaspor’a 2-1 yenilen Keçiörengücü Yeni Malatya karşısında aradığı galibiyeti buldu. 90+5’e giden karşılaşma 0-1 Keçiörengücü’nün galibiyetiyle sona erdi.

Ankara Keçiörengücü'nden sezonun ilk galibiyeti!

Ankara ekiplerinden olan Keçiörengücü 3. Haftada deplasmanda karşılaştığı Yeni Malatyaspor’u 1-0 mağlup etti.

Keçiörengücü’ne galibiyeti getiren golü 56 dakikada Mert Kula kaydetti. İlk yarının 0-0 bittiği karşılaşmada iki takım da tüm gücüyle mücadele etti. Yeni Malatyaspor evinde aldığı bu mağlubiyetin ardından ligin son sıradaki yerini koruyor.

LİGDE 8’NCİ SIRAYA YÜKSELDİ

Keçiörengücü bu galibiyetinin ardından ligde 8’nci sıraya yükseldi. Maç sonrasında geçtiğimiz haftanın skorunu unutan Ankara ekibi sezonun ilk galibiyetini elde etti. İlk yarıda iki taraftan da gol sesi yükselmezken, Ankaralı ekip ikinci yarıda skoru 1-0’a çıkardı.

İki haftadır galip gelemeyen Keçiörengücü 3’üncü haftada puanını tek golle 4’e yükseltti. Şu ana kadar bir beraberliği olan takım önümüzdeki hafta 3 puanı Boluspor’dan almaya çalışacak.

BİR SONRAKİ KARŞILAMA BOLUSPORLA

TFF 1. Ligde mücadele eden Keçiörengücü’nün bir sonraki karşılaşması Boluspor ile olacak. 31 Ağustos Cumartesi günü Boluspor’u ağırlayacak olan takım 90 dakikalık karşılaşmada 3 puanın peşine düşecek.

Keçiörengücü aldığı bu galibiyetin ardından puanını 4’e yükselterek 8’inci sıraya yükseldi. Takımın bir sonraki hedefi önümüzdeki hafta yapılacak karşılamada puanını 7’ye yükseltmek olacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER