Ankara Keçiörengücü'nde transfer! Ahmet Kesim ile sezon sonuna kadar anlaştı

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ankara Keçiörengücü defans oyuncusu Ahmet Kesim'i kadrosuna kattığını açıkladı.

Ankara Keçiörengücü'nde transfer! Ahmet Kesim ile sezon sonuna kadar anlaştı

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ankara Keçiörengücü transfer çalışmalarına başladı. Ankara'nın eflatun - beyazlı ekibi son olarak Iğdır FK'de forma giyen Ahmet Kesim'i kadrosuna kattığını açıkladı.

Açıklama kulübün resmi sosyal medya hesabından geldi. "Hoş geldin Ahmet Kesim" başlığı ile yapılan açıklamada Ankara Keçiörengücü'nün 34 yaşındaki stoper Ahmet Kesim ile sezon sonuna kadar anlaşmaya vardığı ifade edilirken Ahmet Kesim'e Ankara Keçiörengücü'ne geldiği için hoş geldin denildi ve eflatun - beyazlı forma altında üstün başarılar dilekleri iletildi.

AHMET KESİM KİMDİR?

Ahmet Kesim, futbol kariyerine 2007 yılında Galatasaray U18 takımına adım atarak başladı. Yine aynı sezon U21 takımına yükselen Ahmet, Galatasaray'dan Bozuyükspor'a kiralandı. İlerleyen dönemlerde Ahmet Kesim Aydınspor 1923 kiralandı, Osmanlıspor, Alanyaspor, Gaziantep BB, Gazişehir, Giresun FK, Manisa FK, 1461 Trabzon gibi Türkiye'nin önemli kulüplerinde forma giydi. Son olarak TFF 2. Lig'de mücadele eden Iğdır FK'nın formasını giyen 34 yaşındaki tecrübeli oyuncu Ahmet Kesim artık Ankara'da forma giyecek. Ankara Kaçiörengücü'nün savunması için mücadele edecek olan Ahmet, sezon sonuna kadar eflatun - beyazlı forma için ter dökecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER