Ankara Keçiörengücü'nde teknik direktörlüğe Tahsin Tam getirildi

Ankara Keçiörengücü ligdeki olumsuz sonuçların ardından teknik direktör değişikliğine gitti. Kulüpten yapılan açıklamada takımın başına Tahsin Tam'ın getirildiği açıklandı.

Ankara Keçiörengücü'nde teknik direktörlüğe Tahsin Tam getirildi

Ankara'yı futbolda teslim eden takımlardan olan ve günümüze mücadelesini Trendyol 1. Ligde sürdüren Ankara Keçiörengücü alınan başarısız sonuçların ardından Ahmet Cingöz ile yollarını ayırdığını açıkladı.

TAKIMIN BAŞINA YENİ HOCA

Dün yapılan yapılan açıklamanın ardından Başkent ekibi bugün yeni teknik direktörünü açıkladı. Kulubün resmi hesapları üzerinden yapılan açıklamada “Ankara Keçiörengücümüz, Teknik Direktör Tahsin Tam ile anlaşmaya varmıştır. Teknik Direktörümüze kulübümüze hoş geldin diyor, takımımızla birlikte başarılı sezonlar diliyoruz” denildi.

Ankara Keçiörengücü'nde teknik direktörlüğe Tahsin Tam getirildi

Bu sezon ligde inişli çıkışlı bir grafik çizen ve son maçta Boluspor'a evinde 2-1 yenilen Ankara Keçiörengücü ligde 13. sırada yer alıyor. Düşme potasından bir türlü uzaklaşamayan Keçiören ekibi 21 hafta sonucunda topladığı 23 puanla 13. sırada yer alıyor. Ankara Keçiörengücü'nün düşme potası ile arasında sadece 4 puanlık bir fark bulunuyor.

Ankara Keçiörengücü'nde teknik direktörlüğe Tahsin Tam getirildi - Resim : 2

SON OLARAK ÇORUM FK'YI ÇALIŞTIRDI

Takımın başına geçen teknik direktör Tahsin Tam ise son olarak Trendyol 1. Lig'e bu sezon yükselen Çorum FK'nın başında çalışmıştı. Deneyimli teknik adam Çorum FK'nın başında 36 maça 23 galibiyet 7 beraberlik ve 6 mağlubiyet almıştı. Tahsin Tam Keçiörengücü Başkanı Sedat Tahiroğlu'nun da katıldığı etkinliğin ardından ekibi ile kameraların karşısına geçerek poz verdi.

Keçiörengücü yeni teknik direktörü ile ilk maçına Şanlıurfaspor karşısında çıkacak. Şanlıurfa'da oynanacak mücadele 10 Şubat günü saat 16:00'da oynanacak.

SONRAKİ HABER