Ankara Keçiörengücü'nde Mame Diouf etkisi!

Başkent temsilcisinin transferin son günlerinde kadrosuna kattığı Senegalli Yıldız yeni takımında etkisini hızlıca gösterdi. 36 yaşındaki Diouf oynadığı 2 maçta 2 gol istatistiği yakaladı ve takımın en golcüsü oldu.

Ankara Keçiörengücü'nde Mame Diouf etkisi!

1. Ligin bu sezon en çok transfer yapan ekiplerinden olan Ankara Keçiörengücü kadrosuna önemli ve tecrübeli bir ismi dahil etmişti. Mor beyazlılar son olarak Göztepe forması giyen Mame Diouf'u bedelsiz olarak renklerine bağlamıştı.

Uzun yıllar İngiltere'de top koşturan ve Manchester United, Stoke City ve Blackburn gibi takımların formasını giyen Mame Diouf şu ana kadar Ankara Keçiörengücü ile 2 maça çıktı. İlk olarak Adanaspor maçının son dakikalarında ilk kez yeni takımının formasını giyen Mame Diouf Iğdır FK maçında ise ilk 11 başladı.

IĞDIR FK MAÇINA DAMGA VURDU

Bu maçta takımına getiren 2 golü de atan Mame Diouf tecrübesini hızlıca sahaya yansıtma fırsatı buldu. 480 maçta 162 gol 60 asist gibi önemli bir istatistiğe sahip olan Diouf'un sezon boyunca takımın etkili isimlerinden birisi olması bekleniyor.

1 sezonluk sözleşme imzalanan Mame Diouf'un sözleşmesinin devam edip etmeyeceği göstereceği performansa göre şekillenecek. 2020 yılından beri ülkemizde farklı takımlarda forma giyen Mame Diouf'un bir sonraki maçta da ilk 11 başlaması bekleniyor. Ankara Keçiörengücü bir sonraki maçında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER