Ankara Keçiörengücü'nde Esenler Erokspor mesaisi devam ediyor

Ankara Keçiörengücü bu hafta oynanacak olan Esenler Erokspor karşılaşmasının hazırlıklarına bugün yapılan antrenman ile devam etti.

Ankara Keçiörengücü'nde Esenler Erokspor mesaisi devam ediyor

Trendyol 1. Lig’e milli maçlardan dolayı verilen ara bu hafta sonunda sona eriyor. Ankara Keçiörengücü de bu hafta deplasmanda Esenler Erokspor ile karşı karşıya gelecek. Başkent temsilcisi ligde çok önemli olan bu karşılaşmanın hazırlıklarını da sürdürmeye devam ediyor. Bugün de gerçekleştirilen antrenman ile Esenler Erokspor maçının hazırlıkları sürdü.

HESAPLAR 3 PUAN ÜZERİNE

Bu sezon başarılı bir performans ortaya koyan Ankara Keçiörengücü’nde hesaplar 3 puan üzerine yapılıyor. Teknik Direktör Ersan Parlatan bir taraftan takımını antrenmanlar ile bu maça hazırlarken diğer taraftan ise ekibi ile beraber rakibi analiz ediyor. Esenler Erokspor’un dikkat çeken özelliklerini not alan Ersan Parlatan buna göre geliştireceği taktik ile sahaya çıkarak 3 puana ulaşmanın hesaplarını yapıyor.

Ankara Keçiörengücü'nde Esenler Erokspor mesaisi devam ediyor

TAKIM İÇİ ATMOSFER DİKKAT ÇEKİYOR

Ankara Keçiörengücü’nde bugün yapılan antrenmanın oldukça neşeli bir atmosferde yapıldığı gözlemlendi. Futbolcular moralli bir şekilde yeni maça hazırlanırken takımın bu durumu herkesi memnun ediyor. Takım içindeki ahenk dikkat çekerken ekip olma başarısını gösteren Ankara Keçiörengücü’nün oldukça başarılı bir sezon geçireceği tahmin ediliyor.

Pazartesi günü oynanacak olan karşılaşmada Ankara Keçiörengücü ile Esenler Erokspor kozlarını paylaşacaklar. Başkent ekibi bu karşılaşmadan 3 puan ile ayrılması durumunda hem alttan gelen bir rakibini ekarte edecek hem de üst sıralara tırmanma imkanı bulacak. Lig lideri ile Ankara Keçiörengücü arasında sadece 3 puan olduğu düşünülürse her bir puanın ne kadar kıymetli olduğu ortaya çıkıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER