Ankara Keçiörengücü'nde Ersan Parlatan son dakikada gelen 1 puanı yorumladı

Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Ersan Parlatan, Esenler Erokspor karşılaşması sonrasında maçı değerlendirerek 1 puan kazanmanın değerli olduğunu söyledi.

Ankara Keçiörengücü'nde Ersan Parlatan son dakikada gelen 1 puanı yorumladı

Ankara Keçiörengücü ile Esenler Erokspor ile oynanan ve 2-2 eşitlikle sonuçlanan karşılaşmanın ardından Başkent ekibinin Teknik Direktörü Ersan Parlatan karşılaşmayı değerlendirdi. Maçın ilk yarısında 5-10 dakikalık kısım haricinde kötü bir oyun sergilediklerini söyleyen Ersan Parlatan ikinci yarıda oyuna ortak olduklarını ifade etti.

Ligde 1 puanın bile çok önemli olduğunu söyleyen Ersan Parlatan 1 puan ile Ankara’ya dönmenin çok kıymetli olduğunu söyledi. Ligde takımların birbirlerine çok yakın olduğunu ve 1 puanın bu açıdan önemine dikkat çeken Ersan Parlatan, maçtan ders çıkaracaklarını belirtti.

Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Ersan Parlatan, Esenler Erokspor maçının ardından yaptığı açıklamada, ikinci yarıda ilk yarıya göre daha iyi bir oyun sergilediklerini söyleyerek, “Haklı bir puan aldığımız düşünüyorum” dedi.

Trendyol 1. Lig’in 9. hafta mücadelesinde Ankara Keçiörengücü, deplasmanda karşılaştığı Esenler Erokspor ile 2-2 berabere kaldı. Müsabakanın ardından Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Ersan Parlatan basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

MAÇI DEĞERLENDİRDİ!

Mücadelenin ilk yarısında 5-10 dakikalık dilimin haricinde iyi bir futbol sergileyemediklerini söyleyen Parlatan, “İkinci devre hem oyun anlamındaki dizilişimiz, oyun değişikliklerinin ardından oyuna ortak olduk. Ortaktan daha öte oyuna hakim olduk diyebiliriz. Girişimlerimiz ve ataklarımız oldu. Neticesinde hep kendimize inandık. 90 artılarda 2-2’yi bulmuş olmamız bizim adımıza olumlu oldu. Sonuçta buradan elimiz boş ayrılmak istemiyorduk. 1 puan değerli. Çünkü ligin kalitesi ve takımların birbirine olan yakınlığını hepimiz görebiliyoruz. Her hafta puan ya da puanlar alabilmek bizim adımıza çok önemli. Bugün bunu başardığımız için mutluyuz. Ankara’ya elimiz boş dönmeyeceğiz. Dersler çıkarmamız lazım. İlk yarıdaki görüntümüz gerçekten iyi değildi. Kendimizi tanıyamadık bir anlamda. Bunun daha iyisini ikinci devre yaptık. Haklı bir puan aldığımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Ankara Keçiörengücü son dakikada 1 puanı kurtararak haftayı puansız kapatma gibi bir durumu engelledi. Teknik Direktör Ersan Parlatan maçın değerlendirmesini yaparken takımı hakkında önemli tespitlerde de bulundu. Başkent ekibi gelecek hafta sonunda deplasmanda Erzurumspor ile karşılaşacak.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER