Ankara Keçiörengücü'nde Adanaspor mesaisi başladı

Liglerde 4. hafta mücadelelerinin tamamlanmasının ardından takımlar milli aradan dolayı oyuncularına dinlenmeleri için izin vermişti. İznin ardından yeniden takımlarına dönen futbolcular oynayacakları ilk maç için top başı yaptı.

Ankara Keçiörengücü'nde Adanaspor mesaisi başladı

Ankara'nın Trendyol 1. Ligdeki 3 takımından birisi olan Ankara Keçiörengücü ilk 4 haftada performansı ile 12. sırada kendine yer bulmuştu. Keçiören temsilcisi 4 maçta 1 galibiyet 2 beraberlik ve 1 yenilgi ile 5 puan toplayabildi.

Teknik Direktörlüğünü Ersan Parlatan'ın yaptığı Ankara Keçiörengücü ligde 5. haftada Adanaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Adana'da oynanacak mücadele 16 Eylül saat 20:00'da başlayacak.

ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ OYUNCULARI ANTRENMANLARA BAŞLADI

Ligin kalan haftalarında alacağı puanlarla üst sıralarda yer almak ve yerini sabit tutmak isteyen Ankara Keçiörengücü bu maçın hazırlıklarına başladı. Kulüpten yapılan açıklamada "Ankara Keçiörengücümüz, 16 Eylül Pazartesi günü Adanaspor AŞ. ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün gerçekleştirdiği antrenmanla başladı" denildi.

Geçen sezonu 13. sırada bitiren Ankara Keçiörengücü düşmekten 2 puanla kurtulmuştu. Keçiören temsilcisi 40 puan toplarken ligden düşen son takım olan Tuzlaspor 38 puanda kalmıştı. Bu duruma tekrar düşmek istemeyen Ankara Keçiörengücü bu doğrultuda maç hazırlıklarına aynı şekilde devam ediyor. Takımın ilerleyen haftalarda nasıl sonuçlar alacağı merak ediliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER