Ankara Keçiörengücü'nde 8 haftada atılan 9 gol 6 farklı isimden geldi

Mor-beyazlılar bu sezon sadece bir defa yenilerek geri kalan tüm maçlardan puan alması ile dikkat çekti. 3 Ankara takımı içinde en üst sırada yer alan Ankara Keçiörengücü'nde bir çok oyuncu gol sevinci yaşadı.

Ankara Keçiörengücü'nde 8 haftada atılan 9 gol 6 farklı isimden geldi

Son 5 yıldır Trendyol 1. ligde mücadele eden Ankara Keçiörengücü sezon öncesinde 20'ye yakın transfer yapmıştı. Ligi mağlubiyetle açan Başkent ekibi kalan haftalarda ise puanları peş peşe topladı.

2. milli araya 13 puanla 7. sırada giren Ankara Keçiörengücünün lider ile arasında sadece 3 puan bulunuyor. Bu durumda takımın üst sıralara çıkma potansiyelinin ne kadar yüksek olduğunu gözler önüne seriyor.

EN GOLCÜ MAME DİOUF

Ankara Keçiörengücü ligde şu ana kadar 9 gol attı. 9 golün 3'ü Mame Diouf'tan gelirken geri kalan 6 golü 5 farklı isim kaydetti.

Takımın gol sıralaması şu şekilde oldu;

Mame Diouf: 3
Moustapha Camara: 2
Halil Can Ayan: 1
Eduart Rroca: 1
Aliou Traore: 1
Mert Kula: 1

GOLCÜSÜNDEN VERİM ALIYOR

Ankara Keçiörengücü transfer döneminin son günlerinde 36 yaşındaki Mame Diouf'u kadrosuna katmıştı. Mor beyazlılar kariyerinin büyük bir bölümünü İngiltere'de geçiren deneyimli oyuncu ile sezon sonuna kadar anlaşmıştı. Senegalli futbolcunun gollerinin devamının gelip gelmeyeceği ilerleyen maçlarda belli olacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER