Ankara Keçiörengücü yeni sezona Bolu kampında hazırlanıyor

Ankara Keçiörengücü Bolu kampındaki hazırlıklarına devam ediyor. Trendyol 1. Lig takımı Abant Gölü Milli Parkı’ndaki bir otelde yoğun şekilde antrenman yapıyor.

Ankara Keçiörengücü yeni sezona Bolu kampında hazırlanıyor

Ankara Keçiörengücü yeni sezon için hazırlıklarına Bolu kampında devam ediyor. Trendyol 1. lig takımlarından Ankara Keçiörengücü yeni sezon hazırlıklarını Bolu'daki bir kampta sürdürüyor. Bu kapsamda Ankara Keçiörengücü Bolu’daki bir otelde kampa girerken antrenmanlarına hız kesmeden devam etti.

Abant Gölü Milli Parkı yolu üzerinde bulunan bir otelde kampa giren Ankara ekibi, sabah antrenmanına ısınma hareketleriyle başladı.

Teknik direktör Ersan Parlatan yönetiminde kuvvet çalışmasıyla süren antrenman, pas ve top kapma çalışmasıyla tamamladı.

YENİ SEZON HAZIRLIKLARI YOĞUN GEÇİYOR

Ankara Keçiörengücü yeni sezona Bolu kampında hazırlanıyor

Ersan Parlatan, yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarının yoğun geçtiğine dikkat çekti.

Parlatan, yaklaşık 30 kişilik kadroyla çalıştıklarını aktararak, "Kadromuzda 4-5 kalecimiz var. Altyapıdan 2-3 oyuncumuz var. Kadromuz biraz şişkin. Bunu Bolu'daki ilk etap kampından sonra biraz revize edip, sayımızı düşürmek istiyoruz." Ifadelerini kullandı.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Parlatan, "Transferle ilgili çalışmalar bitmez. Dönem bitene kadar sürekli hareketlidir. Alabileceğimiz, bize katkı sağlayabilecek oyuncular olabilir. Bizden ayrılmak isteyen oyuncular olabilir. O yüzden transfer süreci veya transfer tahtası açık olduğu sürece bu hareketlilik hep olacaktır." Şeklinde konuştu.

Ersan Parlatan, 4 hazırlık maçı daha yaparak sezona hazır başlamak istediklerini söyledi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER