Ankara Keçiörengücü Türkiye Kupası 5. Turunda karşılaştığı Sivasspor'a 3-2 mağlup oldu

Ankara Keçiörengücü Türkiye Kupası'nda gol düellosuna sahne olan maçta deplasmanda Sivasspor'a 3-2 yenilerek kupadan elendi.

Ankara Keçiörengücü Türkiye Kupası'na veda etti

Trendyol 1. Ligde mücadele eden Başkent temsilcisi Ankara Keçiörengücü Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur'da Trenyol Süper Lig ekiplerinden Sivasspor ile karşı karşıya geldi.

Ankara Keçiörengücü Türkiye Kupası 5. Turunda karşılaştığı Sivasspor'a 3-2 mağlup oldu

GÜLEN TARAF SİVASSPOR OLDU

Seyir zevki yüksek olan ve tam 5 golün atıldığı maçta gülen taraf Sivasspor oldu. Yiğidolar mücadelede 10. dakikada Ziya Erdal'ın attığı gol ile öne geçti. 50. dakikada Bengali-Fode Koita'nın golü ile 2-0 öne geçen Sivasspor'a cevap 2 dakika sonra geldi. Ankara Keçiörengücü Malaly Dembele attığı gol ile farkı 1'e indirdi.

Mücadelede Malaly Dembele 65. dakikada penaltı golü ile skora 2-2'lik eşitliği getirirken maçı tayin eden skoru Rej Manaj kaydetti. Manaj'ın attığı gol ile mücadele 3-2 sona erdi ve Sivasspor adını son 16 turuna yazdırdı.

Başkent ekibi Ankara Keçiörengücü mücadelesiyle takdir toplamasına rağmen kupadan elendi. Ankara Keçiörengücü ligde de kötü gidişatını sona erdirmek istiyor. Keçiören ekibi yer aldığı Trendyol 1. Lig'de 18 maç sonucu almış olduğu 19 puanla düşme hattında yer alıyor.

BİR SONRAKİ MAÇ NE ZAMAN?

Kupadan eli boş dönen ve artık sadece lige odaklanacak olan Ankara Keçiörengücü bir sonraki maçta evinde Manisa FK ile karşılaşacak. Mücadele 21 Ocak Pazar günü oynanacak ve saat 13:30'da başlayacak.

SONRAKİ HABER