Ankara Keçiörengücü transferde gaza bastı! 2 isim birden açıklandı

Başkent Ankara'nın Trendyol 1. Lig'deki temsilcilerinden Ankara Keçiörengücü yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde top başı yapan Keçiören temsilcisi kadrosuna takviyeler yapıyor.

Ankara Keçiörengücü transferde gaza bastı! 2 isim birden açıklandı

Trendyol 1. Lig'de geçtiğimiz sezonun büyük bir kısmında düşme tehlikesini üzerinden atamayan Ankara Keçiörengücü son maçlarda ligde kalmayı garantilemişti. Geçen sezonu 13. sırada bitiren Ankara ekibi gelecek sezon bu durumu bir daha yaşamamak için çalışmalarını sürdürüyor.

KALECİ VE FORVET TRANSFERİ

Bu kapsamda Ankara Keçirörengücü kadrosuna 2 yeni ismi daha eklediğini duyurdu. Yapılan açıklamada Emre Satılmış ve Kristal Abazaj ile sözleşme imzalandığı bildirildi. Kulübün resmi hesapları üzerinden yapılan açıklamada "Ankara Keçiörengücümüz, Kristal Abazaj ve Emre Satılmış ile anlaşmaya varmıştır" denildi. Mor beyazlılar her iki oyuncuya başarılar diledi.

Ankara Keçiörengücü transferde gaza bastı! 2 isim birden açıklandı

Arnavutluk Milli takım formasını da giymiş Kristal Abazaj ülkesinin takımlarından KF Tirana'dan transfer edildi. 27 yaşındaki futbolcu geçen seon takımıyla 45 maça çıkarken 11 gol 4 asist üretme başarısı gösterdi.Ankara Keçiörengücü transferde gaza bastı! 2 isim birden açıklandı - Resim : 2

Takımın bir diğer transferi kaleci Emre Satılmış ise Sivasspor'dan takıma dahil edildi. Satılmış geçen sezonu 2. lig ekiplerinden 68 Aksaray Bld'de kiralık olarak geçirdi. 27 yaşındaki kaleci takımı ile geçen sezon 31 maça çıktı.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Ankara Keçiörengücü'nün yeni sezon hazırlıkları yoğun bir şekilde devam ediyor. Ankara'nın Trendyol 1. Lig'de gelecek sezon 3 takımından birisi olacak Ankara Keçiörengücü'nün sezonu nasıl bitireceği merakla bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER