Ankara Keçiörengücü Teksüt Bandırmaspor'a son dakika golüyle yenildi

Trendyol 1. Lig'de heyecan 2. hafta maçları ile kaldığı yerden devam ediyor. Ankara'nın 1. ligdeki temsilcilerinden Ankara Keçiörengücü sezonun ilk yenilgisini aldı.

Ankara Keçiörengücü Teksüt Bandırmaspor'a son dakika golüyle yenildi

Geçen sezonu geride bırakıp bu sezona yeni bir sayfala açarak başlayan Ankara Keçiörengücü sezonun ilk iç saha maçında Teksüt Bandırmaspor ile karşılaştı. Taraftarları ile bu sezon ilk defa buluşan Keçiören temsilcisi sahadan dramatik bir sonuçla ayrıldı.

ERKEN GOL UMUTLANDIRDI

Maça hızlı bir başlangıç yapan Ankara Keçiörengücü maçın henüz 2. dakikasında Camara'nın ayağından bulduğu gol ile öne geçti. Erken bulduğu gol ile iyi bir hava yakalayan Ankara Keçiörengücü üstünlüğünü 26 dakika koruyabildi.

Teksüt Bandırmaspor 28. dakikada Berişbek ile maçta beraberliği yakaladı. İlk yarıda başka bir gol olmadı ve takımlar soyunma odasına bu sonuçla gitti. İkinci yarıda sonucun değişmeyeceği düşüncesi ağır basarken Teksüt Bandırmaspor 90+6'da takımının 2. golü attı ve takımın Balıkesir'e 3 puanı alarak dönmesini sağladı.

DRAMATİK SON

Maçın son anında üstünlüğü elde eden Teksüt Bandırmaspor'da büyük bir sevinç yaşandı. Son dakika golü ile sahadan yenik ayrılan Ankara Keçiörengücü'nde ise hayal kırıklığı yaşandı. Ankara temsilcisi bu sezon ilk yenilgisini alarak 1 puanda kaldı. Teksüt Bandırmaspor ise 2'de 2 yaparak puanını 6'ya çıkardı.

Ankara Keçiörengücü ligde bir sonraki maçını Yenimalatyaspor ile oynayacak. Mücadele 25 Ağustos'ta yapılacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER