Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörlük görevine Ersan Parlatan'ı getirdi

Başkenti Trendyol 1. Lig'de temsil eden iki futbol takımından birisi olan Ankara Keçiörengücü'nde önemli bir değişiklik yaşandı. Tahsin Tam'dan boşalan teknik adamlık görevine gelen isim belli oldu.

Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörlük görevine Ersan Parlatan'ı getirdi

Ligde kalmayı son haftalarda garantileyen ve düşme hattı ile arasına sadece 2 puanlık bir mesafe koyabilen Ankara Keçiörengücü bu sene işi daha sıkı tutacak. Başkent ekibi yeni sezon hazırlıklarına erkenden başladı.

DÜŞME RİSKİ SON HAFTALARA KADAR DEVAM ETTİ

Sezonu 40 puanla 13. sırada tamamlayan Ankara Keçiörengücü sezonu Tahsin Tam ile tamamlamıştı. Ankara ekibi ile 13 maça çıkan Tam 4 galibiyet ve 5 beraberlik alırken kalan 4 maçtan mağlubiyetle ayrılmış ve 17 puan toplayabilmişti. Sezon içinde inişli çıkışlı bir grafik çizen Ankara Keçiörengücü gelecek sezon yapılanmasına hızlı bir şekilde başladı. Bu kapsamda geçtiğimiz gün Sportif Direktörlük görevine Abuzer Şahin'i getiren Ankara Keçiörengücü yeni teknik adamını açıkladı.

Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörlük görevine Ersan Parlatan'ı getirdi

PARLATAN, TAKIMIN YENİ HOCASI OLDU

Kulübün resmi hesapları üzerinden yapılan paylaşımlarda gelecek sezon için Ersan Parlatan ile anlaşıldığı duyuruldu. Söz konusu açıklamada “Ankara Keçiörengücümüz, Teknik Direktör Ersan Parlatan ile anlaşmaya varmıştır. Teknik Direktörümüze kulübümüze hoş geldin diyor, takımımızla birlikte başarılı sezonlar diliyoruz” denildi. Parlatan son olarak Almanya 4. lig ekiplerinden Wuppertaler SV'nin başındaydı. Parlatan Almanya'dan önce Bandırmaspor'un başındaydı.

Bir önceki sezon 9. sırada bitirdiği ligi bu sezon daha alt sırada bitiren Ankara ekibi bu durumu bir daha yaşamak istemiyor. Takımın yeni sezon planlaması buna göre yapılıyor.

SONRAKİ HABER