Ankara Keçiörengücü Stever Caulker'i renklerine bağladığını duyurdu

Trendyol 1. Ligde transfer sezonunun hızlı ekibi bir isimle daha anlaştığını açıkladı. Ülkemizde bir çok takımda forma giyen İngiliz futbolcu Caulker bu sezon mor beyazlılar için mücadele verecek.

Ankara Keçiörengücü Stever Caulker'i renklerine bağladığını duyurdu

Geçen sezon 2. Lige düşmenin kıyısından dönen Ankara Keçiörengücü bu sezon benzer bir durum yaşamamak ve iddialı bir kadro oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda yoğun bir dönem geçiren Ankara Keçiörengücü'nün anlaştığı isim Steven Caulker oldu.

TÜRKİYE TECRÜBESİ VAR

İngiltere'de Liverpool, QPR ve Tottenham gibi önemli takımların formasını giyen Caulker Türkiye'de ise Alanyaspor, Karagümrük ve Gaziantep FK formalarını giydi. İngiliz futbolcu Alanyaspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olmuş fakat hiç bir maçta giymeden başka takıma gönderilmişti.

32 Yaşındaki futbolcunun transferi ile ilgili Ankara Keçiörengücü sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Ankara Keçiörengücümüz, Steven Caulker ile anlaşmaya varmıştır.
Steven'a kulübümüze hoş geldin diyor, mor-beyazlı formamız altında üstün başarılar diliyoruz" denildi.

ETKİSİ MERAK EDİLİYOR

Oyuncunun Ankara Keçiörengücü'ne kaç yıllığına imza attığına dair bir bilgilendirme yapılmadı. Steven Caulker geçen sezon hiç bir resmi maça çıkmazken sadece ülkesi Sierra Leone'nin Dünya Kupası Elemelerinde oynadığı Cibuti ve Burkina Faso maçlarında kadroda yer aldı.

Caulker'in Ankara takımına nasıl bir katkı sağlayacağı merak ediliyor. Keçiören temsilcisi ligi üst sıralarda tamamlamak için hazırlıklarını hızlı bir şekilde sürdürüyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER