Ankara Keçiörengücü son dakika golü ile Boluspor'a mağlup oldu

Trendyol 1. Lig'in 21. haftasında Ankara Keçiörengücü evinde Boluspor'a 90+3. dakikada yediği golle 2-1 mağlup oldu.

Ankara Keçiörengücü son dakika golü ile Boluspor'a mağlup oldu

Trendyol 1. Lig'de 21. hafta heyecanı devam ediyor. Başkent ekibi Ankara Keçiörengücü ile Boluspor Aktepe Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Ankara Keçiörengücü konuk ettiği Boluspor'a karşılaşmanın son anlarında yediği golle 2-1 mağlup oldu.

Zorlu mücadelede goller karşılaşmanın ikinci yarısında geldi.

KARŞILAŞMADAKİ ÖNEMLİ ANLAR

48. dakikada Ankara Keçiörengücü'nün golü duran top ile geldi. Duran top organizasyonunda sağ kanatta kanadında Selim pasını Muharrem'e aktardı. Muharrem sol ayağını ile vurdu ve topu ağlarla buluşturdu.

68. dakikada Boluspor, Posmac ile skora denge getirdi. Korneri kullanan Oğuz Kaan'ın ortasına penaltı noktası üzerinde yükselen Posmac kafayı vurdu ve tavana giden top ağlarla buluşturdu.

77. dakikda Boluspor, VAR incelemesi sonucunda penaltı kazandı. Ceza alanına giren Tunahan'a savunmanın müdahalesinin ardından hakem devam dedi. VAR'ın uyarısı ile pozisyonu inceleyen hakem Ayberk Demirbaş penaltı noktasına yürüdü.

79. dakikada penaltıyı kullanan Tunahan sağa doğru vurdu fakat kaleci Metin uzanarak gole izin vermedi.

90+1. dakikada Boluspor bir kez daha penaltı kazandı. Oğuz Kağan'ın kullandığı topta ceza alana gelen topu karşılamak şsteyen Ahmet eliyle müdahale etti. Hakem penaltı noktasını gösterdi.

90+3. dakikada penaltıda topun başına geçen Oğuz Kağan sol tarafa vurdu. Kaleci Metin köşeyi doğru tahmin etsede bu kez kurtaramadı ve Boluspor 2-1 öne geçti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER