Ankara Keçiörengücü sezonun ilk galibiyetini Şanlıurfa'da arayacak

Henüz 3 puanla tanışamayan başkent temsilcisi bu olumsuz süreci sonlandırmak istiyor. Ankara Keçiörengücü bu sezon ligde ilk maçını oynayacak Yeni Malatyaspor karşısında bu durumu avantaj haline getirmenin peşinde.

Ankara Keçiörengücü sezonun ilk galibiyetini Şanlıurfa'da arayacak

Keçiören ilçesinin 1. Ligdeki temsilcisi Ankara Keçiörengücü ligde 2 hafta sonunda aldığı 1 puanla 14. sırada yer alıyor. 20 takımlı ligde bu durumu erkenden tersine çevirmek ve üst sıralara yükselmek isteyen Ankara Keçiörengücü sıradaki maçını Yeni Malatyaspor ile oynayacak.

MALATYA TEMSİLCİSİ ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR

Yeni Malatyaspor bu sezon için ilk başta hakları saklı kalmak şartıyla ligden çekilme talebinde bulunmuştu. Bu isteği kabul edilmeyen sarı siyahlılar ligdeki ilk maçına çıkamamıştı.

Ardından maçlara çıkacağını açıklayan ve hazırlanmak için Erokspor maçının ertelenmesini talep eden Yeni Malatyaspor'un bu talebi kabul edilmişti. Oyuncularını toplayan Malatya temsilcisinin ligdeki ilk maçını nerede oynayacağı belli oldu.

HER İKİ TAKIMDA 3 PUANI İSTİYOR

Ankara Keçiörengücü - Yeni Malatyaspor maçının Şanlıurfa'da oynanacağı duyuruldu. 3 puanın kendileri için hayati öneme sahip olacağı mücadelede avantajlı tarafın Başkent ekibi olması bekleniyor.

Apar topar bir araya getirilen Malatya ekibinin sezon içinde nasıl bir performans sergileyeceği merakla bekleniyor. Kritik mücadele 25 Ağustos pazar günü saat 21:45'te oynanacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER