Ankara Keçiörengücü sezona geçen sene gibi başladı

Ankara takımları bulundukları ligde başarılı sonuçlar alıp üst sıralarda yer alma hedefini sürdürüyor. Bu sezon 3 başkent takımının da yer aldığı 1. ligde takımların aldıkları sonuçlar yakından takip ediliyor.

Ankara Keçiörengücü sezona geçen sene gibi başladı

Uzun bir süredir Trendyol 1. Ligde yer alan Ankara temsilcisi geçen sezon son anda düşme tehlikesinden kurtulmuştu. Bu durumu geride bırakan ve yeni sezona bir çok transferle başlayan Ankara Keçiörengücü geçen sezon ile aynı bir başlangıç sonucuna imza attı.

Ankara Keçiörengücü 2023-2024 Trendyol 1. Lig sezonunda da ilk 3 hafta sonunda 1 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet almıştı. Geçen sezonun ardından yeni sezonun ilk 3 haftasında da aynı sonuca imza atan Ankara Keçiörengücü 4 puan topladı.

GÖZLER BOLUSPOR MAÇINDA OLACAK

Lig başlangıcı öncesinde kadrosunu bir çok isimle güçlendiren Ankara Keçiörengücü bir galibiyet daha alarak milli araya moralli girmek istiyor. Milli ara öncesindeki son maçını evinde Boluspor'a karşı oynayacak Ankara Keçiörengücü bu avantajı kullanma peşinde. Ankara Keçiörengücü - Boluspor maçı 31 Ağustos Cumartesi günü saat 17:00'da oynanacak. Şu anda ligde 8. sırada bulunan Ankara Keçiörengücü'nün Bolu temsilcisi ile oynayacağı maçtan nasıl bir sonuçla ayrılacağı merak konusu oldu.

Ülkemizde Süper Lig ve 1. Lig müsabakaları bu haftanın ardından 2 haftalık bir araya girecek. EURO 2024 Avrupa Şampiyonasında iyi bir performans ortaya koyan A Milli Futbol Takımı Uluslar Liginde A grubuna yükselmek için önemli maçlar oynayacak

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER