Ankara Keçiörengücü Selimbar ile yaptığı hazırlık maçını kazandı

Futbol maçlarının takibine devam eden vatandaşlar tuttukları takımların karşılaşmalarına ilişkin bilgi sahibi olmak istiyor. Başkent temsilcisi Ankara Keçiörengücü de Selimbar ile çıktığı hazırlık maçında galip gelmeyi başardı.

Ankara Keçiörengücü Selimbar ile yaptığı hazırlık maçını kazandı

Futbol maçlarına olan ilgi devam ediyor. Futbol maçlarına ilişkin bilgi sahibi olmak isteyen ligdeki karşılaşma takvimini incelemeye devam ederken Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ankara Keçiörengücü, Romanya 2. Lig takımlarından CSC 1599 Selimbar ile hazırlık maçına çıktı.

Yeni sezon hazırlıklarını Abant Gölü Milli Parkı yolu üzerinde bulunan bir otelde sürdüren Ankara Keçiörengücü ile Bolu'da kamp yapan Şelimbar, hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

HAZIRLIK MAÇI: ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ: 3 - ŞELİMBAR: 1

Başkent ekibinin kamp yaptığı otelin antrenman sahasında oynanan müsabakada yaptığı hazırlık maçını Ankara Keçiörengücü 3-1 kazandı. Ankara Keçiörengücü'nün gollerini 8. dakikada Kristal Abazaj, 73 ve 86. dakikalarda Papis Dembele kaydetti. Şelimbar takımının tek golünü ise maçın 31. dakikasında Matko attı.

Ankara Keçiörengücü Selimbar ile yaptığı hazırlık maçını kazandı

Ankara Keçiörengücü karşılaşmadan 3-1 galip ayrılırken hazırlık maçıyla yeni sezon hazırlık kamplarının ilk etabını tamamlayan Ankara Keçiörengücü, futbolculara 3 gün izin verdi. Ankara ekibi, aranın ardından ikinci etap kamp çalışmalarına aynı otelde yapacak. Öte yandan Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Ersan Parlatan, zor bir ligin kendilerini beklediğini, çalışmalarını buna göre yaptıklarını kaydetti.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER