Kötü gidişatın ardından sezon için bir kez daha Teknik Direktör değişikliği yapan Keçiörengücü, geçen hafta Sedat Ağçay dönemine Manisa FK galibiyeti ile başlamıştı. Bu galibiyeti bir seri haline getirmek isteyen eflatun beyazlı takım istediği hedefe ulaştı.
Ligde zor günler geçiren Şanlıurfaspor'u ağırlayan Keçiörengücü mücadelenin başından itibaren rakip takım kalesinde gol aradı. Ev sahibi olmanın avantajını da elinde bulunduran takım aradığı golü ilk yarının bitmesine dakikalar kala buldu.
BOL GOLLÜ GALİBİYET
Rroca 45+2'de attığı penaltı golü ile Ankara Keçiörengücü'nü 1-0'lık üstünlüğe taşıdı. Soyunma odasına moralli giden takım ikinci yarının başında, 49'da Ezeh ve 51'de Mame Diouf'un golleriyle farkı 3'e çıkardı.
61. dakikada ise sahneye bir kez daha Rroca çıktı. Arnavut futbolcu attığı şık frikik golüyle maçta skoru 4-0 yaptı. Şanlıurfaspor'da Ogundu 65. dakikada attığı golle tabelada yazan sonucu değiştirmekten öteye gidemedi.
Ankara Keçiörengücü bu sonuçla puanını 48 yaptı ve Play-off iddiasını sürdürdü. Şanlıurfaspor ise 37 puanda kalarak düşme potasından çıkma yolunda çok önemli bir fırsatı geri tepti.