Ankara Keçiörengücü - Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Trendyol 1. lig 8. hafta maçları bugün başlıyor. Milli ara öncesi son maçta takımların nasıl sonuçlar alacağı yakından takip ediliyor.

Ankara Keçiörengücü - Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lige çıkma yolunda, Süper lig kalitesinde maçların yaşandığı Trendyol 1.ligde heyecan kaldığı yerden devam edecek. 20 takımlı ligde ilk 2 ve 7'ye girmek isteyen takımlar hafta boyunca hazırlıklarını sürdürüyor.

Ligin ilk kısmında şu ana kadar iyi performans sergileyen takımlardan olan Ankara Keçiörengücü'de yukarı doğru giden ivmesini sürdürmek adına pazar günü sahasında Pendikspor ile karşı karşıya gelecek.

MAÇ BİLGİLERİ

Keçiören Aktepe Stadyumunda oynanacak bu kritik mücadele saat 13:30'ta başlayacak. Mücadele TRT Spor ve BeIN Sports ekranlarından takip edilebilecek.

Ankara Keçiörengücü maçı kazanması halinde puanını 15'e yükseltecek ve zirve ile alt sıralar arasındaki farkı giderek açacak. Ligin 9 puanlı 5 takımından birisi olan Pendikspor ise 16. sıradan yukarılara çıkmak adına ter dökecek.

KEÇİÖRENGÜCÜ'NÜN GOL SİLAHI: MAME DİOUF

Ankara Keçiörengücü evinde oynayacağı maçta bu avantajı kullanarak galip gelmek istiyor. Takımda son haftaların dikkat çeken ismi Mame Diouf bu maçta takımın en güvendiği isimler arasında bulunuyor. Diouf şu ana kadar yeni takımıyla oynadığı 3 maçta 3 gol atma başarısı gösterdi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER