Ankara Keçiörengücü - Pendikspor maçı biletleri satışta

Ankara takımları içerisinde performansı ile şu anda ilk sırada yer alan Ankara Keçiörengücü bu hafta evinde Pendikspor ile karşılaşacak. Liglere verilecek ara öncesinde evinde bu maçı da kazanmak isteyen mor beyazlılardan bilet fiyatları açıklaması geldi.

Ankara Keçiörengücü  - Pendikspor maçı biletleri satışta

Son maçında Başkent derbisine çıkan Ankara Keçiörengücü - Gençlerbirliği'ni yenerek rakibinin 3 maçlık galibiyet serisini sonlandırmıştı. ligde 12 puana sahip Keçiören temsilcisi bir sonraki maçında Pendikspor ile karşılaşacak.

SADECE 1 KEZ MAĞLUP OLDU

Ankara Keçiörengücü ligde şu ana kadar sadece bir defa rakibine boyun eğdi. Başkent temsilcisi sadece ligin açılış maçında Bandırmaspor'a 2-1 yenildi. O zamandan bu güne kadar yenilmeyen Ankara Keçiörengücü 3 galibiyet ve 3 beraberlik almayı başardı.

Ankara Keçiörengücü  - Pendikspor maçı biletleri satışta

PENDİKSPOR'DA İŞLER İYİ GİTMİYOR

Son maçında Esenler Erokspor'a 4-0 yenilen Pendikspor ligde şu anda 16. sırada bulunuyor. Süper ligden düşen MKE Ankaragücü ile beraber kötü bir performansa sahip olan Pendikspor, daha fazla yenilgi almamak ve çıkışa geçmek adına bu maçı kazanmak istiyor.

BİLET FİYATLARI AÇIKLANDI

6 Ekim Pazar günü saat 13:30'da oynanacak mücadele öncesi Ankara Keçiörengücü'nden bilet paylaşımı geldi. Yapılan açıklamada maç biletlerinin tüm kategoriler için 50, deplasman tribünü için ise 65 TL olduğu ifade edildi. Uzun zamandır devam ettirilen passolig sahibi kadın ve öğrencilere ücretsiz maç izleme uygulaması bu maçta da olacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER