Ankara Keçiörengücü Oğuzhan Ayaydın'ı transfer ettiğini açıkladı

Başkentin futboldaki temsilcilerinden Ankara Keçiörengücü ligdeki maçları için hazırlıklarına devam ediyor. Öte yandan teknik ekip ve yönetim ise transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Ankara Keçiörengücü Oğuzhan Ayaydın'ı transfer ettiğini açıkladı

Ankara'nın en eski futbol takımlarından olan Ankara Keçiörengücü 1945 yılında kurulduğu dönemden bu yana kadar amatör ve 3. ligde uzun yıllar geçirmiş, son yıllarda ise 1. Lige kadar yükselmişti.

1998 yılından sonra ilk defa 2019 yılında 1. lige yükselen Ankara Keçiörengücü o dönemden bu zamana kadar Süper lige çıkma mücadelesi veriyor. Bu sezona da bu beklenti ile başlayan Keçiören temsilcisi kadrosuna çok sayıda isim transfer etti.

Ankara Keçiörengücü Oğuzhan Ayaydın'ı transfer ettiğini açıkladı

BİR TRANSFER DAHA

Ligde 3 maç sonunda 4 puan toplayan Ankara Keçiörengücü bir yandan yeni isimler transfer etmeye devam ediyor. Başkent temsilcisi son olarak Oğuzhan Ayaydın'ı kadrosuna kattığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada "Ankara Keçiörengücümüz, Oğuzhan Ayaydın ile anlaşmaya varmıştır.
Oğuzhan'a kulübümüze hoş geldin diyor, mor-beyazlı formamız altında üstün başarılar diliyoruz" denildi.

KEÇİÖRENGÜCÜ'NE 1.85'LİK ÖN LİBERO

Son olarak TFF 2. Lig ekiplerinden Somaspor forması giyen Oğuzhan Ayaydın fiziksel özelliği ile de dikkat çekiyor. 23 yaşındaki futbolcu 1.85'lik boyu ile ön libero mevkiisinde forma giyiyor. Genç futbolcu geçen sezon 2. Lig kırmızı grupta 32 maçta forma giydi. Ayaydın bu maçlarda 2 gol atarken asist üretemedi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER