Ankara Keçiörengücü Mikail Okyar'ı kiraladı

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ankara Keçiörengücü transfer çalışmlarına devam ederken eflatun-beyazlılar Eyüpspor'dan Mikail Okyar'ı kiralaık olarak kattı.

Ankara Keçiörengücü Mikail Okyar'ı kiraladı

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ankara Keçiörengücü'nde transferler devam ediyor. Ankara ekibi, Eyüpspor forması giyen 24 yaşındaki ön libero Mikail Okyar'ı kiralık olarak kadrosuna kattı. Ankara Keçiörengücü'nü Mikail'i kadosuna kattığını sosyal medya hesabından duyurdu.

“Hoş geldin Mikail Okyar” başlığı ile duyurulan transferde Ankara Keçiörengücü'nün Mikail Okyar ile anlaşmaya vardığı açıklandı. Keçiörengücü, Mikail'e kulübe hoş geldin ve başarılı dileklerinde bulundu.

ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ'NDE TRANSFER HAREKATI SÜRÜYOR

Ankara Keçiörengücü transfer pencerisinin açıldığı 11 Ocak 2024 itibariyle kadrosuna Kocaelispor'dan 32 yaşındaki defans oyuncusu Alihan Kurbalas, Iğdır FK'den 32 yaşındaki defans oyuncusu Ahmet Kesim, yine Iğdır FK'den sağ kanat oyuncusu Selim Ilgaz, Eyüpsor'dan kiralanan bir başka isim 28 yaşındaki sol kanat Ahmet Yazar, son olarak Gaziantep FK forması giyen 26 yaşındaki kaleci Ekrem Kılıçarslan ve geçen sezon Gençlerbirliği'nde forma giyen Erkan Eybil'i Antalyaspor'dan kiralık olarak tranfer etti.

ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ'NDEN 4 GÜNDE 7 İMZA

Ankara Keçiörengücü 11 Ocak'ta başlayan kış transfer döneminde sadece 4 gün içerisinde 7 yeni oyuncu ile sözleşme imzaladı ve kadroda önemli değişim ve dönüşüm meydana geldi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER