Ankara Keçiörengücü Mame Diouf'u transfer ettiğini duyurdu

Trendyol 1. Lig'de bu sezon en çok transfer yapan takımlardan olan Başkent temsilcisi bir futbolcuya daha imza attırdı. 36 yaşındaki Senegalli futbolcu Diouf ile anlaşma sağlandığı duyuruldu.

Ankara Keçiörengücü Mame Diouf'u transfer ettiğini duyurdu

13. bitirilen 2023-2024 sezonundan sonra geniş bir yapılanma sürecine giren Ankara Keçiörengücü şu ana kadar 15 farklı futbolcuya imza attırmıştı. Ankara temsilcisi transfer sezonunun bitmesine günler kala 16. transferi yaptı.

Bir süredir konuşulan Mame Diouf-Ankara Keçiörengücü görüşmeleri iddiaları resmiyete döküldü. Son olarak Göztepe forması giyen ve ülkemizde Hatayspor ve Konyaspor formaları da giyen Mame Diouf ile sözleşme imzalandığı açıklandı.

TÜRKİYE'YE AŞİNA BİR İSİM

Mor beyazlı kulüpten yapılan açıklamada "Ankara Keçiörengücümüz, Mame Diouf ile anlaşmaya varmıştır.Diouf'a kulübümüze hoş geldin diyor, mor-beyazlı formamız altında üstün başarılar diliyoruz." denildi. Diouf ile kaç yıllık sözleşmeye imza atıldığına dair bir bilgi paylaşımı yapılmadı.

Ankara Keçiörengücü Mame Diouf'u transfer ettiğini duyurdu

Premier Ligde tam 153 maça çıkan Diouf kariyerinde en çok Stoke City forması giydi. Manchester United ve Blackburn formaları da giyen Senegalli futbolcunun nasıl bir performans göstereceği merakla bekleniyor.

Bu sezon henüz resmi bir maça çıkmayan Diouf'un ilk lig maçında oynatılıp oynatılmayacağına Teknik Direktör Ersan Parlatan karar verecek. Başkent ekibi 16 Eylül'de Adanaspor ile oynayacağı maçla sezona kaldığı yerden devam edecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER