Ankara Keçiörengücü Mame Diouf'u renklerine bağlamak üzere

Transfer sezonunun bitmesine günler kala Anadolu takımlarından önemli hamleler gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda daha önce Steven Caulker'i transfer etmesi ile adından söz ettiren Başkent ekibinin önemli bir transferde daha mutlu sona ulaştığı öğrenildi.

Ankara Keçiörengücü Mame Diouf'u renklerine bağlamak üzere

Yeni sezona güçlü bir kadro ile girmek isteyen Ankara Keçiörengücü, kadrosunu yerli ve yabancı çok sayıda isim ile güçlendirmişti. 4 haftası geride kalan ve milli arada olan Trendyol 1. Ligde üst sıraları hedefleyen Ankara ekibinin Mame Diouf'u transfe etmeye hazırlandığı iddia edildi.

TECRÜBESİ İLE DİKKAT ÇEKİYOR

Ajansspor'dan Salim Manav'ın haberine göre Ankara Keçiörengücü son olarak Göztepe forması giyen Diouf'u 1 yıllığına transfer etti. Kariyerinde Manchester United, Stoke City, Hannover, Blackburn gibi takımlarında formasını giyen 36 yaşındaki tecrübeli futbolu ülkemizde Hatayspor, Konyaspor ve Göztepe formalarını terletti.

Geçen sezon Göztepe ile 13 maça çıkan Mame Diouf bu maçlarda 2 gol atarken 1 asist katkısı üretebildi. Takıma tecrübe katması ve Ankara Keçiörengücü'nü üst sıralara çıkma hedefinde pay sahibi olması istenen Mame Diouf ile yakın zamanda sözleşmelerin imzalanması bekleniyor.

ADANASPOR MAÇI HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

Ankara Keçiörengücü milli maçlar dolayısıyla liglere verilen arada çalışmalarını sürdürüyor. Ligin 5. haftasında Adanaspor ile karşılaşacak Ankara Keçiörengücü'nde transferin son gününe kadar nelerin olacağı yakından takip ediliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER