Ankara Keçiörengücü kupada Sivasspor'a konuk olacak

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ankara Keçiörengücü, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur karşılaşmasında deplasmanda Trendyol Süper Lig temsilcisi EMS Yapı Sivassspor ile karşılaşacak.

Ankara Keçiörengücü kupada Sivasspor'a konuk olacak

Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. Tur heyecanı devam ediyor. Kupada Ankara'yı 3 takım temsil ederken MKE Ankaragücü sahyaa çıktı ve Çaykur Rizespor'u kupa dışına iterek son 16 turuna yükseldi. Diğer iki başkent temsilcisi Ankara Keçiörengücü ile Gençlerbirliği ise yarın sahaya çıkacak.

Ankara'nın eflatun - beyazlı takımı Ankara Keçiörengücü deplasmanda Süper Lig'in güçlü takımlarından EMS Yapı Sivasspor ile bir üst kura kalabilmek için mücadele verecek. Sivasspor ile Ankara Keçiörengücü'nün BG Grup 4 Eylül Stadyumu'nda oynayacağı mücadele yarın saat 13.00'te başlayacak. Mücadele A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

KEÇİÖRENGÜCÜ 5. TURA MUŞSPOR'U GEÇEREK GELDİ

Ankara Keçiörengücü, Ziraat Türkiye Kupası 4. Turu'nda konuk ettiği Muşspor'u 2-1 mağlup etti ve adını bir üst tura yazdırdı. Eflatun - beyazlı ekibin rakibi EMS Yapı Sivasspor ise 4. tur mücadelesinde Arnavutköy Belediye Spor ile karşı karşıya geldi rakibini tıpkı Ankara Keçiörengücü gibi 2-1 mağlup ederek 5. turun yolunu tuttu.

ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ'NDE HEDEF SON 16 TURU

Ankara Keçiörengücü zorlu rakibini deplasmanda mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupası'nda Son 16 Turu'na kalmak ve kupa yolculuğuna devam etmek istiyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER