Ankara Keçiörengücü kendi evinde 3 puanın sahibi oldu!

Ankara Keçiörengücü Trendyol 1. Lig’in altıncı haftasında evinde Alagöz Holding Iğdır FK’yı ağırladı. Aktepe Stadı’nda yapılan karşılaşmada Keçiörengücü 3 puanı cebine koydu.

Ankara Keçiörengücü kendi evinde 3 puanın sahibi oldu!

Trendyol 1. Lig’de 6. Hafta karşılaşması bugün oynanan maçla tamamlanmış oldu. Ankara’nın önemli takımları arasında olan Ankara Keçiörengücü bu hafta kendi evinde Iğdır FK ile karşılaştı. Karşılaşmayı kazanmak isteyen başkent ekibi maça hakimiyet kurarak başladı.

3 puan almak için sahaya çıkan Ankara Keçiörengücü ekibi attığı 2 golle 3 puanı hanesine yazdırdı. Bu şekilde Keçiörengücü puanını 9’a yükseltti.

GOLLER İLK YARIDA GELDİ

Karşılaşmanın tüm golleri ilk yarıda geldi. Karşılaşmada hakimiyet kuran başkent ekibindeki golleri Mama Diouf attı. Gollerden ilki 20. Dakikada gelirken, ilk yarının bitmesine kısa bir süre kala ikinci gol yine Mama Diouf’tan geldi.

2 GOL OFSATTAN DOLAYI SAYILMADI

Öte yandan karşılaşmanın ikinci yarısında da 2 gol ofsayt sebebi ile sayılmadı. 56 ve 94’ncü dakikalarda gelen goller ofsayt olması sebebi ile Ankara Keçiörengücü hanesine yazılamadı.

Maçın ikinci yarısının sonuna 6 dakika daha eklendi. 90+6’da sona eren karşılaşmada Ankara Keçiörengücü 3 puanla ayrıldı.

Lig sıralamasında 8’nci sırada olan Ankara Keçiörengücü önümüzdeki hafta Gençlerbirliği’ne konuk olacak. Karşılaşma 28 Eylül saat 19.00’da oynanacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER