Ankara Keçiörengücü, Karagümrük'le beraber ligin en az yenilen takımı

Başkent'in mor beyazlı takımı Trendyol 1. ligin geride kalan 8 haftasında sadece 1 kez yenildi. Ligin açılış maçında Bandırmaspor'a 2-1 yenilen Ankara Keçiörengücü 7 maçta 3 galibiyet ve 4 beraberlik aldı.

Ankara Keçiörengücü, Karagümrük'le beraber ligin en az yenilen takımı

Süper lige çıkmak için 20 takımın mücadele verdiği Trendyol 1. Ligin 2024-2025 sezonunda ikinci defa milli ara sürecine girildi. UEFA Uluslar Ligi nedeniyle 3 defa verilecek milli aranın 2.si son oynanan maçların ardından başladı.

SADECE BİR MAĞLUBİYET ALDI

Ankara'nın 1. ligdeki 3 takımından birisi olan Ankara Keçiörengücü bu sezon şu ana kadar ligin en az yenilen takımlarından birisi oldu. Ligi mağlubiyetle açan Keçiören temsilcisi o zamandan bugüne kadar yenilgi yüzü görmedi.

Bu yenilginin ardından 7 maçta 13 puan toplayan ve araya 7. sırada giren Ankara Keçiörengücü performansı ile de Ankara takımları içinde ilk sırada yer aldı.

Ankara Keçiörengücü, Karagümrük'le beraber ligin en az yenilen takımı

ARADAN SONRA EROKSPOR DEPLASMANINA GİDİLECEK

Ankara Keçiörengücü 2. milli aranın tamamlanmasının ardından Trendyol 1. ligin 9. haftasında Esenler Erokspor ile karşı karşıya gelecek. Başkent ekibinin bir alt sırasında yer alan İstanbul temsilsici ara öncesi son maçında Amed'i deplasmanda 4 golle geçerek moral depolamıştı.

Play-Off hattının sınırındaki basamaklarda bulunan iki takımın mücadelesi 21 Ekim Pazar günü oynanacak. Mücadele'nin başlama saati ise 20:00 oldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER