Ankara Keçiörengücü kadın ve çocuklara ücretsiz bilet uygulamasına devam ediyor

Başkentin 1. Ligdeki temsilcilerinden olan Ankara Keçiörengücü 6. hafta mücadeleleri kapsamında Alagöz Iğdır FK ile karşı karşıya gelecek. Mor beyazlılar mücadelede taraftarlarının desteğini arkasında hissetmek için bilet satışlarında kadın ve çocuklara jest yapmaya devam ediyor.

Ankara Keçiörengücü kadın ve çocuklara ücretsiz bilet veriyor

Geçen sezonun özellikle son kısımlarında ligde kalma mücadelesi veren Ankara Keçiörengücü bu sezon aynı tabloyu yaşamak istemiyor. 2019 yılından beri Trendyol 1. Ligde yarışan mor beyazlılar bu sezon 20'ye yakın transfer yapmasına rağmen beklentilerini sahaya yansıtamadı.

Ligde son maçında evinde Boluspor ile berabere kalan Ankara Keçiörengücü bu sonuçla ligde puanını 6 yaptı ve 14. sırada yer aldı. 20 takımlı ligin alt sıralarından yükselmek için bu hafta sezonun formda takımlarından Iğdır FK ile karşılaşacak Ankara Keçiörengücü bilet bilgilendirme paylaşımı yaptı.

BİLET FİYATLARI BELLİ OLDU

Ankara Keçiörengücü yönetimi maçın bilet fiyatlarını tüm kategoriler için 50, misafir tribünü için ise 65 TL olarak belirledi. Takım için büyük anlam ifade eden bu mücadele passolig sahibi kadın ve çocuklara ücretsiz olacak.

Ankara Keçiörengücü ile Alagöz Holding Iğdır FK arasındaki bu mücadele 22 Eylül Pazar günü oynanacak. Saat 16:00'da oynanacak mücadeleyi kazanan takım ligde kendisi için altın değerinde bir 3 puana sahip olacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER