Ankara Keçiörengücü geçen seneki performansının üstüne çıktı

Ankara'nın mor beyazlı temsilcisi son maçında Gençlerbirliği'ni yenmiş ve ligde 4. sıraya kadar yükselmişti. İlk 7 hafta sonunda topladığı 12 puanla geçen sezonun aynı diliminde topladığı 11 puanın üstüne çıkan Ankara Keçiörengücü iyi gidişatı sürdürmek istiyor.

Ankara Keçiörengücü geçen seneki performansının üstüne çıktı

Trendyol 1. ligdeki 3 Başkent temsilcisinden birisi olan Ankara Keçiörengücü ilk haftalardaki performansının ardından büyük bir çıkış yakaladı. Ligde şu ana kadar sadece 1 kez mağlup olan Teknik Direktör Ersan Parlatan'ın öğrencileri 3 galibiyet ve 3 beraberlik ile 12 puanla ligin üst sıralarında kendine yer buldu.

Performansı ile Gençlerbirliği ve MKE Ankaragücü'nünü önüne geçen Ankara Keçiörengücü'nde gözler milli ara öncesi son maça çevrildi. Eylül ayındaki milli aranın ardından Ekim ayında bir kez daha milli maçlar için liglere ara verilecek.

HER İKİ TAKIMDA 3 PUANI İSTİYOR

Ara öncesi son maçında Ankara Keçiörengücü Pendikspor ile karşı karşıya gelecek. Süper ligden düşmesinin ardından geldiği Trendyol 1. Ligde şu ana kadar istediği performansı oraya koyamayan Pendik ekibi 7 maçta 3 kez galip gelirken 4 kez yenildi. 9 puanla 16. sırada yer alıyor. Ligin lideri ile arasında 4 puan bulunmasından dolayı bu fırsatı değerlendirmek isteyen Pendikspor 3 puan alarak yukarı çıkmak istiyor.

Her iki takımında birincil hedef olarak galibiyeti belirlediği bu önemli mücadele 6 Ekim Pazar günü 13:30'da oynanacak. Takımlar bu maçların ardından ara sürecine girecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER