Ankara Keçiörengücü evinde Manisa FK ile 1-1 berabere kaldı

Ankara Keçiörengücü evinde karşılaştığı Manisa FK ile 1-1 berabere kaldı.

Ankara Keçiörengücü evinde Manisa FK ile 1-1 berabere kaldı

Trendyol 1. Lig'in 19. hafta mücadelesinde başkent temsilcisi Ankara Keçiörengücü evinde karşılaştığı Manisa FK ile 1-1 beraber kaldı.

Düşme hattından uzaklaşmak isteyen Ankara Keçiörengücü mutlak galibiyet parolası ile çıktığı maçta evinde Manisa FK ile karşılaştı. Mücadeleye iyi başlamasına ve henüz 4. dakikada Mara ile golü bulan Keçiören temsilcisi, dakikalar 33'ü gösterdiğinde Manisa FK'da Oğuz Gürbulak'ın golüne engel olamadı.

Ankara Keçiörengücü evinde Manisa FK ile 1-1 berabere kaldı

ALT SIRALARDAN KURTULMA ÇABASI DEVAM EDİYOR

Ankara'da etkisini gösteren soğuk havada oynanan mücadelenin geri kalanında iki takımında çabasına rağmen başka gol olmadı ve mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Bu sonucun ardından Ankara Keçiörengücü puanını 20'ye yükselterek 14. sırada yer alırken Manisa FK 23 puanla kendine 10. sırada yer buldu.

DEPLASMANDA 3 PUAN HEDEFİ

Kötü gidişatını bir an önce bitirmek ve galibiyetlerle üst sıralara hızlı bir şekilde tırmanmak isteyen Ankara Keçiörengücü ligde bir sonraki maçını deplasmanda oynayacak. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanan fikstüre göre Başkent temsilcisi 26 Ocak saat 20:00'da Adanaspor ile karşılaşacak.

Manisa FK ise Trendyol 1. Lig'de bir sonraki mücadelesinde 27 Ocak'ta evinde Erzurumspor'u ağırlayacak. Bu mücadele ise saat 13:30'da başlayacak. Ligde şu anda Eyüpspor'un açık ara liderliği bulunuyor.

SONRAKİ HABER