Ankara Keçiörengücü evinde Boluspor ile bir puana razı oldu

Trendyol 1. Ligin 4. haftasında Ankara Keçiörengücü evinde Boluspor ile karşı karşıya geldi. İki takımın 90 dakikalık mücadelesinde gülen taraf olmadı.

Ankara Keçiörengücü evinde Boluspor ile bir puana razı oldu

Geçen hafta ligde zor bir sezon geçiren Yeni Malatyaspor ile Şanlıurfa'da karşılaşan Ankara ekibi mücadeleden 1-0 galip ayrılmıştı. Bu galibiyetin morali ile evindeki mücadeleye çıkan Keçiörengücü istediği skoru alamadı.

GOLÜ ATTI FAKAT ÜSTÜNLÜĞÜ KORUYAMADI

Mücadelede ilk golü atan taraf olan Ankara Keçiörengücü Halil ile 18. dakikada öne geçti. Maçta 25. dakikada penaltı kazanarak farkı 2'ye çıkarma fırsatı yakalayan Ankara Keçiörengücü bu fırsattan yararlanamadı. Topun başına geçen Dembele penaltıyı gole çeviremedi.

Yediği golün ardından maçtan kopmayan Boluspor 39. dakikada Babacar ile maçta 1-1'lik beraberliği yakaladı. Mücadelenin ilk ve ikinci yarısında başka gol olmadı mücadele bu şekilde tamamlandı.

ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ MİLLİ ARAYA 5 PUAN TOPLAYARAK GİRDİ

Bu sonucun ardından her iki takımda puanını 5'e yükseltti. Ankara Keçiörengücü 4 maç sonunda 1 galibiyet 1 mağlubiyet ve 2 beraberlik elde etmiş oldu. Milli aradan dolayı 2 hafta maç yapmayacak olan Keçiören temsilcisi ligde 16 Eylül'de Adanaspor maçıyla kaldığı yerden devam edecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER