Ankara Keçiörengücü, Erzurum deplasmanında farklı mağlup oldu

Trendyol 1. Lig’in 10. hafta karşılaşmasında Başkent ekibi Ankara Keçiörengücü deplasmanda Erzurumspor’a konuk oldu.

Ankara Keçiörengücü, Erzurum deplasmanında farklı mağlup oldu

Trendyol 1. Lig’de mücadele eden 3 Ankara ekibinden birisi olan Ankara Keçiörengücü 10. hafta mücadelesinde deplasmanda Erzurumspor ile karşı karşıya geldi. Ankara Keçiörengücü için ligin üst sıralarına yükselme şansının bulunduğu karşılaşmada Başkent ekibi istediğini alamayarak sahadan farklı mağlubiyet ile ayrıldı.

MAÇ GOLLE BAŞLADI!

Erzurumspor’un ev sahibi olduğu maçın hemen başında Ankara Keçiörengücü kalesinde golü gördü. Rakiplerine gol fırsatını zor vermesi ile tanınan Ankara ekibinde bu karşılaşmada çok farklı bir görüntü ortaya çıktı. Mücadelenin 7. dakikasında Guram Giorbelidze takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. İlk yarının son kısmında ise ev sahibinin ikinci golü geldi. 43. dakikada Yakup Kırtay maçın skorunu 2-0’a taşıyan golü attı. Bu aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu.

İKİNCİ YARIDA İKİ PENALTI

Karşılaşmanın ikinci yarısında gol yollarında etkili olmaya çalışsa da Ankara Keçiörengücü bunda başarılı olamadı. Dakika 64’de Erzurumspor’un kazandığı penaltıyı Eren Tozlu gole çevirerek skoru 3-0’a taşıdı. Dakika 81’de maçın hakemi ev sahibi lehine bir penaltı kararı daha verdi. Bu penaltıyı de Eren Tozlu kullandı ve skor 4-0 oldu. Maçın geri kalan kısmında ise başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmadan Ankara Keçiörengücü 4-0 gibi ağır bir mağlubiyet ile ayrılmak zorunda kaldı.

Ankara Keçiörengücü alınan bu mağlubiyet ile ligde 14 puanda kalırken ligin 11. haftasında Başkent ekibi Ankara’da Ahlatcı Çorum FK’yi konuk ederek bir çıkış arayacak.

SONRAKİ HABER