Ankara Keçiörengücü deplasmanda 1 puanı son dakikada kurtardı!

Trendyol 1. Lig’de haftanın kapanış maçında Ankara Keçiörengücü deplasmanda Esenler Erokspor ile karşı karşıya geldi.

Ankara Keçiörengücü deplasmanda 1 puanı son dakikada kurtardı!

Trendyol 1. Lig’de 9. hafta maçları bu akşam oynanan Esenler Erokspor – Ankara Keçiörengücü karşılaşması ile tamamlandı. Başkent temsilcisi deplasmanda oynadığı karşılaşmaya iyi başlasa da sonunu getirmeyi başaramadı. Bu sonuç ile Ankara Keçiörengücü ligde adeta fırsat tepti. Alınacak olan bir galibiyet ile ligin 2. sırasına yükselme şansı elde eden Ankara ekibi bu imkandan yararlanamadı.

MAÇTA İLK GOL ANKARA EKİBİNDEN

Esenler Erokspor – Ankara Keçiörengücü karşılaşması tarafların denk güçleri ile mücadelesi şeklinde başladı. Maçın başında gol yollarında etkili olmaya başlayan Ankara ekibi girdiği pozisyonlar ile dikkat çekti. Ankara Keçiörengücü’nde henüz 10. dakikada sahneye çıkan Mame Diouf takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

EV SAHİBİ İLK YARIYI ÖNDE KAPATTI

Karşılaşmanın 25. dakikasında ise esenler Erokspor’un beraberlik golü Mame Mor Faye’den geldi. Ev sahibi ekip beraberliği yakaladıktan sonra etkili bir oyun ortaya koymaya başlarken maçta dakikalar 37’yi gösterdiğinde yine Mame Mor Faye bir gol atarak skoru 2-1’e taşıdı. İlk yarı Esenler Erokspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.

MAÇIN SON SÖZÜ SON DAKİKADA SÖYLENDİ!

Karşılaşmanın ikinci yarısında her iki ekip de kontrollü bir oyun ortaya koydular. Ankara Keçiörengücü savunma disiplininden kopmadan rakip kalede gol ararken Esenler Erokspor skoru tutmak ve farkı artırmak anlayışı ile bir oyun sergiledi. Maçın 90+7. dakikasında Ankara Keçiörengücü’nde Oğuzhan Ayaydın attığı son dakika golü ile maçı 2-2’ye taşıdı ve mücadele bu skor ile sonuçlandı.

Trendyol 1. Lig’de Ankara Keçiörengücü gelecek hafta deplasmanda ligin iyi ekiplerinden Erzurumspor ile karşı karşıya gelecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER