Ankara Keçiörengücü Boluspor maçı kadın ve çocuklara ücretsiz olacak

Keçiören temsilcisi ligde 4. hafta maçına çıkmaya hazırlanıyor. Takım evinde oynayacağı maç için çalışmalarına devam ederken yönetimden de maç biletleri ile ilgili açıklama geldi.

Ankara Keçiörengücü Boluspor maçı kadın ve çocuklara ücretsiz olacak

Trendyol 1. Ligde 4. hafta maçları Cuma akşamı başlayacak. Bu mücadelelerin ardından takımlarına kavuşalı bir aya yakın bir zaman geçen taraftarlar 2 haftalık yeni bir bekleyişe girecek. Bu nedenle milli ara öncesi hanelerine bir 3 puan yazdırmak isteyen takımlar oynayacakları maçlar öncesi taktik ve fiziki antrenmanlarına devam ediyor.

Son maçında kazanan ve üstündeki ölü toprağını bir nebze olsun atan Ankara Keçiörengücü üst üste 2. defa kazanarak iyice moral toplamak istiyor. Evinde oynayacak olmayı bir avantaj haline getirmek isteyen Ankara Keçiörengücü'nden taraftarlarına yönelik bilet açıklaması yapıldı.

BİLETLER SATIŞA SUNULDU

Başkent temsilcisi sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda 31 Ağustos'ta oynanacak mücadelenin biletlerinin satışa çıktığını açıkladı. Kulüp yaptığı bilgilendirmeye ek olarak kadın ve çocuklar için özel bir jest hazırladı.

Stadyumdaki tüm kategorilerin biletlerinin 50, Misafir tribününün ise 65 TL olduğunu duyururan Ankara Keçiörengücü passoligi olan kadın ve çocuklara maçı ücretsiz yaptı.

Cumartesi oynanacak maç anına kadar bilet satışları devam edecek. Bu maçın ardından Keçiörengücü bir sonraki mücadelesini 16 Eylül'de deplasmanda Adanaspor ile oynayacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER